07 / 05 / 2024

Atabilge Aka Evleri iletişim

Atabilge Aka Evleri iletişim

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları 4+1'lerde 475 bin liradan başlayarak değişiyor. Atabilge Aka Konutları projesinde daire teslimlerinin bu yıl ağustos sonunda yapılması planlanıyor...

Çorum'da evleri yanan vatandaşlar yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor!

2017'de Çorum'da çıkan yangın nedeniyle evlerinden olan vatandaşlar yeni konutlarını teslim almayı bekliyor. Evleri yanan vatandaşlar Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka'yı durumu bildiren bir mektup yazdı. 

Larissa Göl Evleri'nde ilk 10 günde 50 daire satıldı!

Larissa Göl Evleri satışa çıkışının ilk 10 gününde büyük ivme yakaladı. 1 Nisan 2017 günü “ Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satış startı verilen projede ilk 10 günde 50'ye yakın dairenin satışı gerçekleştirildi.

İzmir Larissa Göl Evleri 1 Nisan'da satışta!

Larissa Göl Evleri Projesi 1 Nisan Cumartesi günü, “Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satışa çıkıyor. ERDN İnşaat imzalı Larissa Göl Evleri'ne ev sahiplerinin konforu bir yaşam bekliyor.

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları!

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları 4+1'lerde 475 bin liradan başlayarak değişiyor. Atabilge Aka Konutları projesinde daire teslimlerinin bu yıl ağustos sonunda yapılması planlanıyor...

Atabilge Aka Konutları’nda kuralar çekildi!

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutları,27 Aralık’ta Congresium’da düzenlenen ve yaklaşık 2000 kişinin katılımıyla gerçekleşen Kura Töreni ile sahiplerini buldu.

Atabilge Aka konutlarında bu haftasonu kuralar çekilecek!

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığı tarafından Ankara'nın cazibe merkezi İncek'te yapımı süren yeni proje ATABİLGE AKA Konutları'nda, bu hafta sonu kura heyecanı yaşanacak.

Atabilge Aka Konutları kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutlarında, 27 Aralık'ta noter huzurunda çekilecek kura ile daireler sahiplerini bulacak. Kura töreni yaklaşık 2.000 kişinin katılımıyla bu pazar Congresium’da yapılacak.

Atabilge Aka Konakları modern hayatın çıtasını yükseltiyor!

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığında Ankara’nın İncek bölgesinde inşa edilen Ata Bilge Aka Konutları, konumu, inşaat kalitesi, sosyal imkânları, güvenlik ve teknolojik altyapısı ile konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

Atabilge Aka Konakları teslim tarihi!

7 blok şeklinde yükselen Atabilge Aka Konakları projesi toplam 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede toplam 880 adet daire bulunuyor. İşte Atabilge Aka Konakları teslim tarihi...

Atabilge Aka Konakları iletişim bilgileri!

Ata Bilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Atabilge Aka Konakları projesinde toplam 880 adet daire bulunuyor. İşte Atabilge Aka Konakları iletişim bilgileri...

Atabilge Aka Konakları fiyat listesi!

Toplam 880 adet daireden oluşan Atabilge Aka Konakları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Atabilge Aka Konakları fiyat listesi...

Ankara Atabilge Aka Konakları' nda fiyatlar 395 bin TL' den başlıyor!

Ata Bilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat imzasıyla yükselen Ankara Atabilge Aka Konakları projesinde toplam 880 adet daireden oluşuyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Atabilge Aka Konakları' nda fiyatlar 395 bin TL' den başlıyor.

Gül İstanbul Evleri Esenyurt örnek daire! Hemen teslim!

Gül İstanbul Evleri Esenyurt örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Esenurt Gül İstanbul Evleri projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Gül İstanbul Evleri Aka Yapı imzasını taşıyor...

Atabilge Aka Evleri iletişim Haberi

Atabilge Aka Evleri iletişim


Fidanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Atabilge Aka Konutları projesi Ankara Çayyolu'nda yükseliyor. 7 blok olarak inşa edilen Atabilge Aka Konutları projesi 884 konuttan oluşuyor.


Fidanlar İnşaat imzasını taşıyan Atabilge Aka Konutları projesinde 3 oda 1 salon dairelern tamamı satıldı. Atabilge Aka Konutları'nda 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor.



Atabilge Aka Ankara daire fiyatları!


Atabilge Aka Ankara daire fiyatları 4+1'lerde 475 bin lira, 5+1'lerde 990 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Atabilge Aka Konutları projesinde konut alanları 149 ila 302 metrekare arasında değişiyor.


Atabilge Aka Konutları projesinde teslimler bu yıl ağustos ayının sonunda yapılıyor. 44 bin metrekare alanda yükselen Atabilge Aka Konutları projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres :...