18 / 05 / 2024

Ataç İnşaat Faaliyet Raporu

Ataç İnşaat Faaliyet Raporu

Ataç İnşaat üç aylık faaliyet raporunu kamuouyla paylaştı

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat faaliyet raporunu yayınladı!

Enka İnşaat 1 Ocak 2019 – 30 Eylül 2019 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosunu yayınladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün ana faaliyet alanı satış ve pazarlamadır!

GDR Danışmanlık Genel Müdürü Cüneyt Güder, gayrimenkul sektörünün ana faaliyet alanının satış ve pazarlama olduğunu söyledi. İşte Güder'in sektöre dair görüş ve düşünceleri...

YDA İnşaat faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat faaliyet raporunu yayınladı!

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat, 01 Ocak ile 30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ütopya Turizm İnşaat faaliyet raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak 2015 ve 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı. İşte o rapor...

Enka İnşaat faaliyet raporunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01/01/2015 - 31/12/2015 dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ataç İnşaat Faaliyet Raporu Haberi

Ataç İnşaat Faaliyet Raporu
Ataş İnşaat ve Sanayi A.Ş., üç aylık faaliyet raporunu yayınladı. 


Ataç İnşaat Faaliyet Raporu için