06 / 05 / 2024

ataç inşaat geçici vergi beyannamesi

ataç inşaat geçici vergi beyannamesi

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2013 yılı 1. dönem geçici vergi beyannamesini yayınladı...

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

İzmir'de geçici barınma merkezinde konteyner kurulumu tam gaz devam ediyor!

İzmir'de yaşanan depremden sonra evleri zarar gören vatandaşlar için kurulan geçici barınma merkezine konteynerlerin yerleştirilmesi devam ediyor.

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

İnşaat firmaları Mudanya'da atağa geçecek!

A Gazete yazarı Can Ceperli bugünkü yazısında Bursa'da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Ceperli, Mudanya'da inşaat firmalarının atağa geçeceğini açıkladı.

İntema İnşaat geçici vergi beyanını yayınladı!

İntema İnşaat 1 Ocak ile 30 Haziran tarihleri arasındaki dönemi kapsayan geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Sitelerde geçici yönetim hataları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için '' sitelerde geçici yönetim hataları '' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Nidakule Ataşehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Nidakule Ataşehir projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

İntema İnşaat 2015'e ait geçici vergi beyannamesini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait geçici vergi beyannamesine ilişkin Gelir Tablosu, Büyük Mükellefler Vergi Dairesine e-beyanname yoluyla verdi.

Tek-Art İnşaat 2015'e ait geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A. Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait geçici vergi beyannamesini yayınladı. Beyanname Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre düzenlenmedi.

ataç inşaat geçici vergi beyannamesi Haberi

ataç inşaat geçici vergi beyannamesi
Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. 2013 yılı 1. dönem geçici vergi beyannamesi eki olarak, Kurumlar Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunulan, Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre hazırlanmış solo gelir tablosunu yayınladı. Detaylı bilgi için