16 / 05 / 2024

ataç inşaat ortağı gimsan

ataç inşaat ortağı gimsan

Ataş İnşaat ve Sanayi A.Ş, iştiraki Gimsan Gediz İplik Mensucat Sanayi A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,10-1,52 fiyat aralığından 461.886 adet satış işleminin idareleri dışında gerçekleştiğini açıkladı...

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

TOKİ Odunpazarı lise ve ortaöğretim inşaat ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Karapınar Mahallesi'nde lise ve orta öğretim inşaat ihalesi yapıldı.

Ataşehir Belediyesi, 6 ay içinde inşaat ruhsatı verecek!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu tutuklandı!

Kırklareli'de FETÖ soruşturması kapsamında, bir çiftlikte saklanırken yakalanan Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, tutuklandı.

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir teslim tarihi!

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir projesinde daire satışları Temmuz ayında başlayacak. Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerine yapılan Nestiva Ataşehir'in inşaatı başladı...

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Yozgat Yeni Çeltek İlk ve Orta Okulu inşaatında çalışmalar ne durumda?

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun'un Yozgat'a kazandırdığı eğitim yatırımlarından, Sorgun İlçesi'nde geçtiğimiz yıl temeli atılan 'Yeni Çeltek İlk ve Orta Okulu' inşaatında sona gelindi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ataşehir'de inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir'de arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi. 2015 Yılının İlk 7 Ayında Ataşehir'de 3 bin 921 adet gayrimenkul satışı gerçekleşti.

Emlak Konut Ataşehir 1. kısım 4. bölge inşaat işlerinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 4. Bölgesinde inşaat işleri, okul inşaat işleri ve alt yapı işlerinin kısmi kesin kabülünün bidirimini yayınladı.

ataç inşaat ortağı gimsan Haberi

ataç inşaat ortağı gimsan


Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle:


08.11 2013-18.12.2013  tarihleri arasında ATAÇ A.Ş.'ye ait,  iştirakimiz Gimsan Gediz İplik Mensucat Sanayi A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,10-1,52  fiyat aralığından 461.886 adet satış işlemi irademiz dışında gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Gimsan Gediz İplik Mensucat Sanayi A.Ş.   sermayesindeki paylarımız 18.12.2013 tarihi itibariyle %26,78 sınırına düşmüştür.


Gediz İplik hisseleri imtiyaz içermediği ve satışa hazır hisseler olduğu icin İşbank Menkul hesaplarımızda saklanmakta idi.Tedarikçilerimizden bir firma bu hisselerin satışı konusunda ısrarcı olmuştur.İşbank bu hisselerin gözaltı pazarında işlem görmesi sebebi ile satışının çok mümkün olmadığını beyan etse de,  firmanın resmi talebi sonucu satış işlemlerine başlamıştır.Bu satışlar irademiz dışında ve bizden talimatsız...