29 / 04 / 2024

Ataç İnşaat satış

Ataç İnşaat satış

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat şirket hisselerinin satışları için yapılan görüşmeleri yayınladı...

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Sone İstanbul Cathay İnşaat satış ofisi!

Sone İstanbul Cathay İnşaat satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Bahçeşehir Park Mfa İnşaat satış ofisi!

Bahçeşehir Park Mfa İnşaat satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Park projesinde rezidans dairelerin fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Sone İstanbul Cathay İnşaat satılık daire!

Sone İstanbul Cathay İnşaat satılık daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen proje 35 bin 265 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat satılık!

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat satılık daire teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. Toplam inşaat alanı 152 bin 231 metrekare olarak belirlenen projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

Vadiyaka Başakşehir Fuzul İnşaat satılık!

300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir Fuzul İnşaat satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Lokum Evler DKY İnşaat satış ofisi telefon!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen proje 1+1'lerin alanları 64.91 metrekareden başlıyor. Lokum Evler DKY İnşaat satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

Sierra Yaşamkent Kargın İnşaat satılık!

Daire alanlarının 61 metrekareden başladığı proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde yükseliyor. Sierra Yaşamkent Kargın İnşaat satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satış ofisi!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satış ofisi ile 444 38 25 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Cevizlibağ'da inşa edilen projede daire fiyatları 632 bin TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya İnşaat satılık!

Ritim İstanbul Dumankaya İnşaat satılık daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Aylık taksitlerin 2 bin 675 TL'den başladığı proje satışlar devam ediyor.

Lokum Evler DKY İnşaat satılık!

İstanbul Tuzla Aydınlı 'da hayata geçirilen projede 722 adet daire yer alıyor. Lokum Evler DKY İnşaat satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Elysium Miramar Ofton İnşaat satılık!

Elysium Miramar Ofton İnşaat satılık villa fiyatları 530 bin Euro'dan başlıyor. Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor.

İncek Loft Akfen İnşaat satılık!

İncek Loft Akfen İnşaat satılık daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Ataç İnşaat satış Haberi

Ataç İnşaat satış

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


BİST tarafından yapılan 31.12.2013 tarihli açıklamada bahsi geçen yabancı yatırımcı ile şirket hisselerimizin satışına ilişkin olarak; Şirketimiz A ve B grubu hisse sahipleri ile yabancı bir yatırımcı arasında görüşmeler devam etmekte olup, bahse konu işlemler ile ilgili olarak şirketimize herhangi bir yazılı bildirim henüz yapılmamış, şirketimiz herhangi bir sözleşmeye taraf sıfatı ile katılmamış ve konuya ilişkin yönetim kurulu tarafından herhangi bir karar alınmamıştır. Hissedarlarımızdan, görüşmelerin ülkemizde son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve döviz/TL paritesi üzerindeki etkileri yüzünden uzadığı ne var ki nihai hale gelmek üzere olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Konu ile ilgili olarak şirketimiz henüz taraf olmadığından, yatırımcılarda algı yaratabilecek kesin olmayan bilgiler verilmesinden kaçınılmıştır. Şirketimize yapılacak tüm bilgilendirmeler ivedilikle yatırımcılarımızla paylaşılacak olup, bu husus ile...