10 / 05 / 2024

ataç inşaat tekstil ortaklığı

ataç inşaat tekstil ortaklığı

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklamaya göre, Anteks A.Ş. yönetim kurulu İsviçre menşeli CILANDER firması ile ortaklık görüşmelerine devam etmeyeceğini, RB Karesi Tekstil A.Ş. ile Tekstil faaliyetlerine başladığı bildirildi...

Ferba Elektrik Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferba Elektrik Metal İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülşin Bayhan  tarafından kuruldu.

Ayyaz İnşaat Tekstil Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyaz İnşaat Tekstil Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 475 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasap tarafından kuruldu.

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Yeter Kayadibi tarafından kuruldu.

Raman Pazarlama İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raman Pazarlama İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gümüş tarafından kuruldu.

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Timuçin   Sarıcan tarafından kuruldu. 

Dalida İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalida İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Kudret Demirel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Ataşehir Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi'nde kuruldu.

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Arslanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas istedi!

Varlıkları 500 milyon doları aşan, Deniz Baykal'ın damadınında ortağı olduğu ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi.

Ataç İnşaat A.Ş. iflas erteleme istedi!

Bir dönem Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan ve varlıkları 500 milyon doları aşan ATAÇ İnşaat A.Ş.’nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi.

Ataç İnşaat iflas erteleme istedi!

BİR dönem Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan ve varlıkları 500 milyon doları aşan ATAÇ İnşaat A.Ş.’nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi...

International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Academi İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khaled Ahmed Mubarak Ba Mhraz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

ataç inşaat tekstil ortaklığı Haberi

ataç inşaat tekstil ortaklığı


Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle:


İlgi : 11 Kasım 2013 tarihli açıklamamız.


Anteks A.Ş. yönetim kurulu İsviçre menşeli CILANDER firması ile ortaklık görüşmelerine devam etmemeye karar vermiştir. RB Karesi Tekstil A.Ş. ile Tekstil Faaliyetlerimiz ile ilgili ortaklık görüşmelerine...