19 / 05 / 2024

ATAG Heating

ATAG Heating

Ariston Thermo, büyüme yolculuğuna ATAG Heating’i de bünyesine katarak devam ediyor. Ariston Thermo Yürütme Kurulu Başkanı Paolo Merloni, gelişmiş ve gelişmekte olan ülke pazarlarında, bu satın almanın önemli bir anlamı olduğunu vurguladı.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

ATAG-25 çalıştayı 1-2 Aralık'ta! 

ATAG-25 çalıştayı 1-2 Aralık tarihinde yapılacak. 12 temaya ait araştırmaların bir araya getirileceği programa çok sayıda araştırmacı katılacak. Peki programda hangi konular konuşulacak? İşte detaylar...

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

Seyid Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seyid Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Atagün tarafından kuruldu.

Eform Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eform Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Atagün tarafından kuruldu.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

SA Atagür Mimarlık Peyzaj Planlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

SA Atagür Mimarlık Peyzaj Planlama ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Atagür ve Süveyda Bayraktar Atagür ortaklığında kuruldu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül vakıf kuracak!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracak. Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim halinde olduklarını söyledi.

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları’nda arsa alıyor!

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları'ndan arsa almak için kolları sıvadı. Doğlu, bölgede35 dönümlük bir arsa beğendi...

Neslihan Atagül ve Öykü Karayel’den Kamboçya'lı aileye ev!

Neslihan Atagül ve Öykü Karayel Kamboçya’da evi olmayan görme engelli minik Rattika için Türkiye’de kampanya başlattı. Oyuncuların Bahreyn’deki fanları da kampanyaya destek olup Rattika ve ailesi için ev yaptırdı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Zekeriyaköy'den ev kiraladı!

8 Temmuz 2016 tarihinde dünya evine giren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti Zekeriyaköy'den 8 bin TL'ye ev kiraladı.

ATAG Heating Haberi

ATAG Heating

Dünyanın ısınma ve su ısıtma alanında lider firmalarından biri olan Ariston Thermo, Benelüks ülkeleri ısıtma pazarının önemli aktörü ATAG Heating’i satın aldı.


Benelüks ülkelerindeki seçkin piyasalarında sahip olduğu önemli pozisyon nedeniyle güçlü bir aktör olması, en yüksek teknolojiyi kullanması ve uyumlu bir ürün çeşitliliğine sahip olması nedeniyle, şirket birçok Avrupa ülkesine hizmet veriyor.


Hem konut hem de sanayi tipi ürünler odaklı bir üretim yapan ATAG Heating, hem konut hem de sanayi tipi ürünler üretmek üzere 1948 yılında kuruldu. Şirketin merkezi ve üretimi Hollanda, Lichtenvoorde’de… ATAG Heating’in 2013 yılı net geliri 53 milyon Euro...


ATAG, konularında oldukça ihtisaslaşmış AR-GE ekibiyle ve ileri teknoloji ve yüksek verimlilik standartlarıyla karakterize olmuş ürün sunumuyla yoğun bir şekilde inovasyona odaklanmıştır.


Şirket, Hollanda’daki yüksek verimli ve düşük emisyonlu yoğuşmalı...