03 / 05 / 2024

Neslihan Atagül ve Öykü Karayel’den Kamboçya'lı aileye ev!

 Neslihan Atagül ve Öykü Karayel’den Kamboçya'lı aileye ev!

Neslihan Atagül ve Öykü Karayel Kamboçya’da evi olmayan görme engelli minik Rattika için Türkiye’de kampanya başlattı. Oyuncuların Bahreyn’deki fanları da kampanyaya destek olup Rattika ve ailesi için ev yaptırdı.





Takvim gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında da geniş hayran kitlelerine ulaşan Neslihan Atagül, Bergüzar Korel, Öykü Karayel ve Mert Fırat 2018'e girmeye sayılı saatler kala sevenlerinden çok değerli hediyeler aldı. Ünlü oyuncuların Türk hayranlarının başlattığı kampanyaya yabancı fanlarının da katkısıyla Türkiye'den 11 bin 440 kilometre uzaklıkta bulunan Kamboçya'daki yardıma muhtaç insanların yüzü güldü. Neslihan Atagül'le Öykü Karayel'in Bahreyn'deki sevenleri, ikili adına Kamboçya'da doğuştan görme engelli minik Rattika'nın ailesi için yeni bir ev yaptırdı. Yılbaşı hediyesi olarak Rattika ve ailesine ev yaptıran ikilinin sevenleri bunun için de yaklaşık olarak bin 500 dolar harcadı.

 

 Neslihan Atagül ve Öykü Karayel’den Kamboçya lı aileye ev!

 

MİNİK RATTİKA'YA BÜYÜK HEDİYE

 


Maddi imkanlarının yetersizliğinden dolayı görme engelli olan kızları Rattika'yı tedavi dahi ettiremeyen ailenin yüzü, yıkık dökük evlerinin yenilenmesiyle güldü. Oyuncu Atagül ve Karayel'in sevenlerinin Kamboçya'da yaptırdığı eve de "Bu evi Bahreyn'deki hayranları Neslihan Atagül ve Öykü Karayel'e yeni yıl hediyesi olarak yaptırdı" yazılı bir tabela asıldı. 


Geri Dön