28 / 04 / 2024

Atak Gayrimenkul Değerleme

Atak Gayrimenkul Değerleme

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Martı GYO değerleme şirketini seçti!

Martı GYO Nisan 2017 ile 31 Mart 2018 hesap dönemi için RM Ritim Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

Emlak Konut değerleme şirketini seçti!

Emlak Konut portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık ile, 2017 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketini seçti.

Emlak Konut'un raporlarını Atak Gayrimenkul Değerleme hazırlayacak!

Emlak Konut GYO Peritus Gayrimekul Değerleme Danışmanlık A.Ş. tarafından teslim edilemeyen raporların, Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne hazırlatılması doğrultusunda değerleme kuruluşu değişikliğine onay verildi.

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Zirve Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zirve Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erol Bayraktar tarafından açıldı.

Emlak Konut'un raporlarını Atak Gayrimenkul Değerleme hazırlayacak!

Emlak Konut GYO Peritus Gayrimekul Değerleme Danışmanlık A.Ş. tarafından teslim edilemeyen raporların, Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne hazırlatılması doğrultusunda değerleme kuruluşu değişikliğine onay verildi.

Ata Gayrimenkul Gebze gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Gebze gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Açı Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Açı Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi, Ömer Ali Anbar Şube Müdürlüğü'nde 270 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İlke Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Babür Berksan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta kuruldu.

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeugma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ökkeş Fatih Akyurt Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Düzey Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Lokman Çuvanlıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi'nde kuruldu.

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Gaffar Yıldırımer Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Kartal, Doğanlı Yeni Mahallesi, Pegagaz Sokak'ta kuruldu.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Atak Gayrimenkul Değerleme Haberi

Atak Gayrimenkul Değerleme

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketleri seçimi hakkında açıklama yaptı.

2019 yılı için, Özak GYO portföyünde yer alan her bir varlık için değerleme hizmetinin "Terra Gayrimenkul Değerleme ve  Danışmanlık A.Ş."den alınmasına, şirket portföyüne 2019 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise değerleme hizmetinin "Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ve "Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş."den alınmasına, karar verildi.

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim  Kurulumuzun 24.01.2019 tarihli kararı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım  Ortaklıklarına İlişkin Tebliği'nin 35. Maddesi gereğince;

- 2019 yılı için, Şirket portföyünde yer alan her bir varlık için değerleme hizmetinin "Terra Gayrimenkul Değerleme ve  Danışmanlık A.Ş."den alınmasına,

- Şirket portföyüne 2019 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise değerleme hizmetinin...