03 / 05 / 2024

Atak İnşaat konumu

Atak İnşaat konumu

Atak İnşaat Malzemeleri Beton Hafriyat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Sanat tarafından 10 bin TL sermaye ile Gaziosmanpaşa' da 5 Haziran' da kuruldu.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kent İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yılmaz  ve Recep Mesut Yurtbaşı tarafından kuruldu.

Atak 2021 Grup İnşaat Elektrik Demir Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak 2021 Grup İnşaat Elektrik Demir Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Hd Atak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hd Atak İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Atak Yapısal İnşaat Malzemeleri Demir Ve Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Yapısal İnşaat Malzemeleri Demir Ve Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Islom Vakhabov tarafından kuruldu.

Ataköşker Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköşker Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neslihan Ataköşker ve Ayhan Ataköşker ortaklığında kuruldu.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Kaçar tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin  TOKİ  güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

Atak İnşaat konumu Haberi

Atak İnşaat konumu

Atak İnşaat Malzemeleri Beton Hafriyat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Sanat tarafından 10 bin TL sermaye ile Gaziosmanpaşa'da 5 Haziran'da kuruldu.


Atak İnşaat Malzemeleri Beton Hafriyat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır,çimento, kireç, tuğla,kiremit,seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri,tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri,boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak,bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet,edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek,işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. Her türlü nalburiye işleri yapmak. 3. Her neviparke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü maddelerin alımı ve satımını...