02 / 05 / 2024

Atak İnşaat nerede

Atak İnşaat nerede

Atak İnşaat Malzemeleri Beton Hafriyat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Sanat tarafından 10 bin TL sermaye ile Gaziosmanpaşa' da 5 Haziran' da kuruldu.

Hd Atak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hd Atak İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Çanakkale Biga'da yeni köprü inşa ediliyor!

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, temsili olarak iş makinesiyle yıkım çalışmasını başlattı. Köprünün yeni haliyle hizmete girmesinin 1 Ekim'de planlandığını aktaran Işık, "Köprünün yıkım ve yapım işini Atak İnşaat firması 4 milyon lira bedelle üstlendi." dedi.

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Selenium Retro Ataköy nerede?

Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde inşa ediliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Ataköy nerede?

Atak İnşaat Malzemeleri Beton Hafriyat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak İnşaat Malzemeleri Beton Hafriyat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Sanat tarafından 10 bin TL sermaye ile Gaziosmanpaşa' da 5 Haziran' da kuruldu.

Sea Pearl Ataköy Rezidans nerede?

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl Ataköy 'de toplam 1.381 adet konut yer alıyor. İlk etabı satışa sunulan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Sea Pearl Ataköy Rezidans nerede?

Atak İnşaat nerede Haberi

Atak İnşaat nerede

Atak İnşaat Malzemeleri Beton Hafriyat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Sanat tarafından 10 bin TL sermaye ile Gaziosmanpaşa'da 5 Haziran'da kuruldu.


Atak İnşaat Malzemeleri Beton Hafriyat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır,çimento, kireç, tuğla,kiremit,seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri,tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri,boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak,bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet,edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek,işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. Her türlü nalburiye işleri yapmak. 3. Her neviparke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü maddelerin alımı ve satımını...