29 / 04 / 2024

Atakent tema eğlence parkı

Atakent tema eğlence parkı

TEMALI eğlence parkı, çok çeşitli alışveriş alanları ve 3.614 konutuyla Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım projesi olarak öne çıkan Tema İstanbul, inşaat sektörü devlerinin ortak girişimi ile hayat geçiyor...

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Okan Ozan Kılıç tarafından kuruldu.

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temam Mısırlı tarafından kuruldu.

Ferhzr Gıda İnşaat Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhzr Gıda İnşaat Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Urul tarafından kuruldu...

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Agit Saydun, Serdar  Çakıcı ve Serhat  Çifçi ortaklığında kuruldu. 

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir     Öztürk  tarafından kuruldu.

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirtaş tarafından kuruldu. 

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Shabnam Dehghanı Zangeneh ve Mohammad Alı Dadashpour Davachı ortaklığında kuruldu.

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnayet Karahan tarafından kuruldu. 

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Yeni Eylül Diskotek Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Eylül Diskotek Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Çiçek ve Murat Örs ortaklığında kuruldu.

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Marina Eğlence Merkezi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Bozkurt tarafından kuruldu. 

Atakent tema eğlence parkı Haberi

Atakent tema eğlence parkı

TEMALI eğlence parkı, çok çeşitli alışveriş alanları ve 3.614 konutuyla Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım projesi olarak öne çıkan Tema İstanbul, inşaat sektörü devlerinin ortak girişimi ile hayat geçiyor. 


Markalı konut projeleriyle ve son dönemde yapılan büyük yatırımlarla değer kazanan Atakent, şimdi de benzersiz bir projeyle öne çıkıyor. 


Mesa, Artaş Grup Avrupa Konutları, Öztaş ve Kantur - Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından inşasına başlanan Tema İstanbul, bünyesinde bulunan temalı eğlence parkı, alışveriş alanları ve satışların devam ettiği konut etabıyla dikkat çekiyor. Standart bir lunapark mantığının çok ötesinde, Türkiye'nin en gözde temalı eğlence parkı olacak Tema World, yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Proje bünyesinde bulunan ve 400 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen eğlence parkının yılda 3 milyon ziyaretçiyi ağırlayacağı...