02 / 05 / 2024

Atakent Tema Park teslim tarihi

Atakent Tema Park teslim tarihi

Tema Park Halkalı fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 3 bin 200 TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 konut tipleri bulunuyor

Atakent Tema İstanbul satılık ev!

Atakent Tema İstanbul satılık ev fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yeni blokları satışa sunulan proje 2 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Disneyland'lere Star Wars tema parkı kuruluyor!

Amerikalı yapım şirketi Disney California ve Florida'da bulunan Disneyland'lerde 14 dönümlük arazi üzerine 2 adet Star Wars tema parkı inşa etmeye başladı.

ViaSea Tema parkını 2 günde 10 bin kişi ziyaret etti!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı olan ViaSea kapılarını açtı. Parkta 2 günde 10 bin kişi ağırlandı.

Tuzla ViaSea tema parkı açıldı!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatınmı ViaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı. Şirket yetkilileri eğlencenin Tuzla ViaSea'da bayram boyunca devam edeceğini söyledi.

Tuzla ViaSea tema parkı hizmete açıldı!

İçerisinde bulunan 20 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen, Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı VıaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Atakent Tema İstanbul ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneket dizayn edildiği projede toplam 3 bin 351 adet daire yer alıyor. Atakent Tema İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile ödenebiliyor.

Atakent Tema İstanbul fiyat!

Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 3 bin 531 adet daire bulunuyor. Atakent Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında 361 bin TL'den başlıyor.

Atakent Tema İstanbul iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin minimum 68 metrekareden başladığı projede 3 bin 531 adet daire yer alıyor. Atakent Tema İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi.

Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim?

1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde yükselen Tema İstanbul Atakent Evleri’nde toplam 3531 adet daire yer alıyor. Peki Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Atakent Tema İstanbul teslim tarihi!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzasıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesi Halkalı- Atakent’te inşa ediliyor.Atakent Tema İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Atakent Tema Park teslim tarihi Haberi

Atakent Tema Park teslim tarihi

Tema Park projesi, Halkalı Bölgesi içinde Mesa, Kantur, Artaş ve Öztaş tarafından inşa ediliyor. Tema Park Halkalı fiyat listesi kapsamında detaylardan önce projeden bahsedelim...


Tema Park Halkalı kapsamında 4 ayrı bölümden meydana gelen Tema Park Halkalı Evleri'nde bu bölümler Tema Mall, Tema Plaza, Tema Park Evleri ve Tema World olarak adlandırıldı. 




333 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Atakent Tema Park teslim tarihi 2016 olarak belirlendi. Projede  çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, meyve bahçeleri, eğlence alanları, yürüyüş yolları, spor alanları ve de alışveriş alanları bulunuyor. 


3 bin 610 konuttan oluşan Tema Park Rezidans satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2...