28 / 04 / 2024

ataköy dolgu alanı

ataköy dolgu alanı

DATİ Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kıran: "Mega Yat Limanı projesi için Bakırköy Belediye Başkanı'nın inşaatın gerçekleştirildiği alanla ilgili 'belediyeye ruhsat müracaatında bulunulmadığı' şeklindeki sözleri gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Halk GYO Ataköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Ataköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Ataköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Ataköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

Rize'de dolgu alanında dönüşüm başladı: Binalar birbirine yaslanarak ayakta duruyor!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda, kentsel dönüşüm projesine start verildi. Rize Valisi Kemal Çeber, "Dolgu alanında 50-60 yıl öncenin tekniğiyle yapılan binalar adeta birbirine yaslanarak ayakta duruyor" dedi.

Peker GYO, Ataköy Nef 22'deki 37 bağımsız bölümden 33.6 milyon TL kazandı!

Peker GYO'nun Ataköy Nef 22 projesinde yer alan 37 adet bağımsız bölümlerin (yüzde 100 hissesinin) piyasa değeri Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından 33 milyon 610 bin TL olarak takdir edildi. 

Halk GYO Ataköy binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Ataköy Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda raylar döşeniyor!

Yapım çalışmaları hızlandırılan Avrupa Yakası’nın önemli raylı sistemleri arasında yer alan İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda rayların döşenmesine başlanıyor. Raylarda ilk kaynak töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Bürokratlarının katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

Peker GYO, Ataköy Nef22'deki gayrimenkulü 4,6 milyon TL'ye sattı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataköy Nef22 projesinde yer alan gayrimenkulü KDV hariç 4 milyon 600 bin TL'ye sattı...

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Rize'de dolgu alanına yapılan binalar incelendi!

Rize'de, 1960'lı yılların ortalarında, dönemin belediye başkanı Ekrem Orhon tarafından deniz dolgusu başlatıldı. Büyük taşlarla doldurulan, arasına kum veya balçık gibi malzemelerle karışım yapılan 350 bin metrekarelik alan, deniz dolgu alanı olarak kazanıldı.

Yenikapı dolgu alanının yeni planına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Yarımada’nın şeklini bozan Yenikapı dolgu alanının yeni planlarını onayladı.

Nef Ataköy 22'de 810 hak sahibine tapuları teslim edildi!

İstanbul’un öncü projeleri arasında yer alan Nef Ataköy 22 projesinde, ödemelerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan 810 ev sahibine tapuları teslim edildi.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

ataköy dolgu alanı Haberi

ataköy dolgu alanı

 DATİ Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun Mega Yat Limanı alanıyla ilgili 'belediyeye ruhsat müracaatında bulunulmadığı' şeklindeki sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "DATİ Holding olarak Bakırköy Belediyesi'nden aldığımız ruhsatla çalışmalara başladık. Ayrıca belediyeye dolgu ruhsatı karşılığı yaklaşık 6 milyon lira ruhsat harcı ödedik" dedi.


Gökhan Kıran, Ataköy Marina Park Yönetim Ofisi'nde düzenlenen toplantıda, son günlerde Ataköy'deki Mega Yat Limanı projesiyle ilgili basında yer alan haberlere ilişkin düzeltme yapmak ve bilgi vermek istediklerini ifade etti.


Mega Yat Limanı'nın da içinde bulunduğu alanın iddia edildiği gibi TOKİ'nin değil Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün denetim, gözetim ve kullandırma hakkına sahip bulunduğu bir alan olduğunu belirten Kıran, bu alanın Turizm Teşvik Kanunu kapsamında 1989 yılında...