08 / 05 / 2024

Ataköy hakkında bilgi

Ataköy hakkında bilgi

1994 yılında Ataköy'de Emlak Bankası evlerinin aşırı derecede prim yapması herkesi Ataköy'e yöneltmiş. Ataköy evleri karlılıkta altın ve dövizi sollamış ve villalar 20 milyar lira sınırını aşmış.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması ve Yönetilmesi Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31391 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Süleyman Soylu konteyner kent hakkında bilgi verdi!

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum katıldı. Soylu ve Kurum Elazığ depremi sonrası yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

Ataköy Konakları'nda 4.6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan TOKİ Ataköy Konakları'ndaki C7-B girişli 7.blok 3.kat 8 numaralı daire icradan satılıyor.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Antalya Mandırlar sakinlerine imar hakkında bilgi verildi!

İmar çalışmalarında halkın isteklerine büyük önem veren ve halktan gelen istekler doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösteren Şahin, Mandırlar Mahalle sakinlerini makamında kabul ederek imar çalışmaları hakkında vatandaşa bilgiler verdi.

Türkiye'deki AVM sayısı 2018 yılında 415'e ulaşacak!

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Perakende ve Tüketici Ürünleri Sektörü Lideri Adnan Akan TAMPF'ın işbirliğinde hazırladıkları "Dönüşürken büyüyen Türkiye Perakende Sektörü" başlıklı rapor hakkında bilgi verdi.

Manavgat'ta 2015 yılında 3 bin 648 adet konut satıldı!

Manavgat Tapu Müdürlüğü’nün 2015 yılı çalışmaları hakkında bilgi veren kurum müdürü Halil İbrahim Altıparmak 2015 yılı istatistiki verilerine göre, toplam işlem sayısının 22 bin 853 olduğunu söyledi.

Ataköy hakkında bilgi Haberi

Ataköy hakkında bilgi



Ataköy'de bir villa 20 milyar lira!


Ne döviz ne altın, ne de başka bir şey... Ataköy evleri karlılıkta hepsini solladı. 35 metrekarelik evin bile 1 milyar 600 milyona alıcı bulduğu Ataköy'de villalar 20 milyar sınırını aştı.


ATAKÖY'DE EVİ OLANLAR YAŞADI


Ataköy'de emlakçılık yapan Atrium Emlak'ın sahibi Ahmet Yılmaz Gül, fiyatların çok yüksek olmasına rağmen talebe yetişememekten şikayet ediyor. ''Geçen yıl buradan konut alanlar altın ve döviz alandan iki misli fazla kazanç elde etti'' diyen emlakçı Gül şunları söyledi:

AYDA 1 MİLYAR KAZANAN OLDU


''Burada paranın borsa veya dövizdeki gibi düşmesi kalkması söz konusu değil... Riziko yok, dairenin fiyat garantisi var. Ataköy'de başlı başına...