06 / 05 / 2024

Ataköy Marina AVM

Ataköy Marina AVM

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Netsel Marina AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Marina AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Ataköy Port Galleria Eylül 2021'de açılacak!

Ataköy'e yeni AVM geliyor.DATİ Yatırım Holding projesi olan Port Galleria AVM 2021 yılının Eylül ayında açılacak. 

Ataköy Marina Park Residence 99 fiyat!

Ataköy Marina Park Residence 99 fiyat listesi 836 bin dolardan başlıyor. Ataköy Marina Park Residence 99 projesi Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Ataköy Marina Park Residence 99'da ön talep toplanıyor!

DATİ Holding, iki milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği İstanbul Turizm Merkezi bünyesinde yer alan Ataköy Marina Park Residence 99'un süper lüks rezidans etabında sınırlı sayıdaki ünite için ön talep toplamaya başladı. sunuluyor.

Ataköy Marina Park Residence 99 projesi 1 Haziran'da satışta!

Ataköy Marina Park Residence 99 projesinin basın toplantısı Ataköy Marina Park Yönetim Ofisi’nde, 1 Haziran 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Route İstanbul Ataköy fiyat listesi güncel 2017!

Özyazıcı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yenibosna Route İstanbul projesi 300 konut ve 20 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Airport AVM'nin bulunduğu aksta yükseliyor. İşte Route İstanbul Ataköy fiyat listesi güncel 2017...

Ataköy Marina AVM Haberi

Ataköy Marina AVM

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş., Bakırköy'ün Zeytinlik Mahallesi'nde planladığı Ataköy Marina Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi için kolları sıvadı. Toplam 715 milyon 945 bin TL'ye mal olacak Ataköy Marina AVM projesinin bir kısmı dolgu alanı üzerinde yer alacak.

Proje açık ve kapalı yeme-içme ve alışveriş alanları, kültür-sanat galerisi, spor merkezi, bowling salonu, buz pisti, sinema ve tiyatro salonları, oyun alanları gibi çeşitli hobi ve eğlence alanları, temalı peyzaj ve orman alanları, 1.500 kişilik çok amaçlı salon, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklardan meydana gelecek.

Proje kapsamında yapılacak Alışveriş Merkezinin zemin kat dahil maksimum 3 katlı olacak şekilde toplam 431 bağımsız bölümden oluşacak. Alışveriş Merkezinin toplam inşaat alanı 429 bin 576 metrekare olarak belirlendi.

Yatay...