03 / 05 / 2024

Ataköy ne zaman kuruldu

Ataköy ne zaman kuruldu

1999 yılında Toplu Konut İdaresi, Ataköy 6. Kısım'da 214 bin metrekare üzerinde yeni bir modern kent kuracakmış. İnşa edilecek uydukentte stüdyo dairelerin yanında, 260 metrekarelik lüks daire seçenekleri de bulunacakmış.

Apec Uskumruköy ne zaman teslim?

Apec Uskumruköy projesi toplamda 140 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Apec Uskumruköy ne zaman teslim edilecek?

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Aston Firuzköy projesi üç blok olarak Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'da hayata geçirildi.Peki Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Toplam 362 daire ve 12 ticari üniteden oluşan Yeni Yapı Alibeyköy Evleri ön satışlarının Mart ayında başlaması planlanıyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Sea Pearl Ataköy ne zaman tamamlanacak?

Deniz manzarası bulunan Sea Pearl projesi Kuzu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 841 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Toplam 650 konut ve 25 dükkandan oluşan Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek? diyorsanız işte yanıtı...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Ön taleplerin toplandığı Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilecek. Peki Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 1.500 konut ve 95 mağazadan meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Peki Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Ataköy ne zaman kuruldu Haberi

Ataköy ne zaman kuruldu



Bir Ataköy daha!


Toplu Konut İdaresi, Ataköy Altıncı Kısım'da 214 bin metrekare üzerinde yeni bir modern uydukent kuruyor...


''Süper uydukent''in 1.5 yıl içinde bitmesi planlanıyor


Komplekste minik stüdyo daireden 260 metrekarelik lüks daireye kadar çeşitli seçeneklere yer verilecek


4 DEĞİŞİK TİP


   Toplu Konut İdaresi Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, 1.5 yılda tamamlanacak Ataköy uydukentinde 4 seçenek sunulacağını açıkladı. Salon ve tek odadan ibaret stüdyoların yanısıra 100-120 metrekare arası ''ekonomik sınıf daireler'' inşa edilecek


FARKLI VİZYON


   UYDUKENTTE, 230-260 metrekarelik süperlüks daireler de bulunacak. Uğurlu; ''Batı'da bile eşi olmayan aqua parklı bir rekreasyon alanı kuracağız. Artık Galleria, Atrium, Carousel çağını doldurdu. Bizim vizyonumuz daha farklı ve...