12 / 05 / 2024

ataköy ruhsatları verildi

ataköy ruhsatları verildi

Ataköy sahilini kapatan rezidans, otel inşaatlarının ruhsatları için verilen yürütmeyi durdurma kararında geri adım atıldı. Şirketlerin itirazı üzerine idare mahkemesi alınan inşaat ruhsatlarını iade etti.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

Ataköy Mega Yat Limanı'nın ruhsatı iptal edildi!

Ataköy’de deniz doldurularak üzerine yat limanı restoran kafetarya konaklama alanı gibi tesislerin yapımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen inşaat ruhsatları mahkemece iptal edildi.

Ataköy Mega Yat Limanı 6 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ataköy'de yapımına başlanan İstanbul'un yeni turizm merkezine start verildi. DATİ Yatırım Holding'in Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, 500 bin metrekarelik bölgede yapılacak projenin 6 bin kişeye istidham sağlıyacağını bildirdi.

Ataköy'deki Blumar projesi mühürlendi!

İstanbul'un tek doğal plajı Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi. Proje için verilen yapı ruhsatları, inşaat başlamadığı için geçersiz kaldı.

Ataköy sahilindeki projelerin inşaatları durdurulup ruhsatları iptal edildi!

İstanbul’ un son doğal sahili Ataköy’ e yapılan inşaatlar durduruldu. Bakırköy Belediyesi arka arkaya gelen mahkeme kararları üzerine sahildeki 4 projenin ruhsatını iptal etti..

Bülent Kerimoğlu: Ataköy için hukuk neyi emrettiyse onu yaptık!

BAKIRKÖY Belediye Başkanı CHP'li Bülent Kerimoğlu, Ataköy sahilinde devam eden inşaatların ruhsatlarının iptalini değerlendirdi. Başkan Kerimoğlu konu ilgili, "Hukuk neyi emrettiyse biz onu uyguladık" dedi.

Sea Pearl Ataköy inşaatı durduruldu!

Çeşitli yayın organlarında yer alan ‘Sea Pearl Ataköy projesine yürütmeyi durdurma kararı verildi’ başlıklı haberle ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun açıklaması şöyle;

Sea Pearl Ataköy projesi mühürlendi!

Ataköy sahilinde Sinpaş inşaatı da mühürlendi. Ataköy sahildeki Sinpaş - Katar ortaklığı olan Sea Pearl Ataköy projesine de yürütmeyi durdurma kararı verildi.Bakırköy Belediye Başkanlığı’na karar 3 gün önce tebliğ edildi.

Ataköy sahili yeniden şantiye alanına döndü!

Üzerinde pek çok otel ve iş merkezi inşaatının yer aldığı Ataköy için bu kez de devam kararı alındı. İdare Mahkemesi'nden son çıkan kararda ruhsat iptali sadece 160. parsele yani hiç başlamayan inşaata verildi.

Ataköy sahildeki inşaatların ruhsatları geri verildi!

Ataköy sahilini kapatan rezidans, otel inşaatlarının ruhsatları için verilen yürütmeyi durdurma kararında geri adım atıldı. Şirketlerin itirazı üzerine idare mahkemesi alınan inşaat ruhsatlarını iade etti.

Yalı Ataköy Projesinin inşaat ruhsatları geri verildi!

Şirketlerin itirazı üzerine idare mahkemesi Bosphorus otel ve Özyazıcı Inşaat'ın devam eden Yalı Ataköy Projesi için verilen inşaat ruhsatlarını iade etti. Otel inşaatlarının ruhsatları için verilen yürütmeyi durdurma kararında geri adım atıldı.

Ataköy'de bütün ruhsatlar iptal edildi!

Bölge İdare Mahkemesi'nin kararını geçtiğimiz günlerde tebliğ etmesi üzerine belediye önceki gün ruhsatları iptal etti, bu kapsamda Bosphorus otel, Yalı Ataköy, Blumargibi projeler de durduruldu.

ataköy ruhsatları verildi Haberi

ataköy ruhsatları verildi

Ataköy sahilini kapatan rezidans, otel inşaatlarının ruhsatları için verilen yürütmeyi durdurma kararında geri adım atıldı. Şirketlerin itirazı üzerine idare mahkemesi Bosphorus otel ve Özyazıcı Inşaat'ın devam eden Yalı Ataköy Projesi için verilen inşaat ruhsatlarını iade etti. Tarihi Baruthane binalarının olduğu 160 parsel hasılat paylaşımı yöntemiyle Çelebican A.Ş'ye verilen ve mahkeme kararı ile başlamadan durdurulan Blumar isimli AVM ve otel-rezidans projesinin ruhsatı iptal edildi. Bakırköy Belediyesi'nin mühürleri 30 gün içinde sökmesi...