02 / 05 / 2024

Ataköy ruhsatları

Ataköy ruhsatları

Bölge İdare Mahkemesi'nin kararını geçtiğimiz günlerde tebliğ etmesi üzerine belediye önceki gün ruhsatları iptal etti, bu kapsamda Bosphorus otel, Yalı Ataköy, Blumargibi projeler de durduruldu.

Ataköy Mega Yat Limanı'nın ruhsatı iptal edildi!

Ataköy’de deniz doldurularak üzerine yat limanı restoran kafetarya konaklama alanı gibi tesislerin yapımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen inşaat ruhsatları mahkemece iptal edildi.

Ataköy'deki Blumar projesi mühürlendi!

İstanbul'un tek doğal plajı Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi. Proje için verilen yapı ruhsatları, inşaat başlamadığı için geçersiz kaldı.

Ataköy sahilindeki projelerin inşaatları durdurulup ruhsatları iptal edildi!

İstanbul’ un son doğal sahili Ataköy’ e yapılan inşaatlar durduruldu. Bakırköy Belediyesi arka arkaya gelen mahkeme kararları üzerine sahildeki 4 projenin ruhsatını iptal etti..

Bülent Kerimoğlu: Ataköy için hukuk neyi emrettiyse onu yaptık!

BAKIRKÖY Belediye Başkanı CHP'li Bülent Kerimoğlu, Ataköy sahilinde devam eden inşaatların ruhsatlarının iptalini değerlendirdi. Başkan Kerimoğlu konu ilgili, "Hukuk neyi emrettiyse biz onu uyguladık" dedi.

Ataköy sahildeki inşaatların ruhsatları geri verildi!

Ataköy sahilini kapatan rezidans, otel inşaatlarının ruhsatları için verilen yürütmeyi durdurma kararında geri adım atıldı. Şirketlerin itirazı üzerine idare mahkemesi alınan inşaat ruhsatlarını iade etti.

Yalı Ataköy Projesinin inşaat ruhsatları geri verildi!

Şirketlerin itirazı üzerine idare mahkemesi Bosphorus otel ve Özyazıcı Inşaat'ın devam eden Yalı Ataköy Projesi için verilen inşaat ruhsatlarını iade etti. Otel inşaatlarının ruhsatları için verilen yürütmeyi durdurma kararında geri adım atıldı.

Ataköy'de bütün ruhsatlar iptal edildi!

Bölge İdare Mahkemesi'nin kararını geçtiğimiz günlerde tebliğ etmesi üzerine belediye önceki gün ruhsatları iptal etti, bu kapsamda Bosphorus otel, Yalı Ataköy, Blumargibi projeler de durduruldu.

Ataköy sahildeki tüm inşaatların ruhsatları iptal edildi!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy sahilde devam eden inşaatların tüm ruhsatlarını iptal etti. Bölge İdare Mahkemesi'nin kararını geçtiğimiz günlerde tebliğ etmesi üzerine belediye önceki gün ruhsatları iptal etti.

Ataköy Sahil'deki ruhsatlar iptal edildi!

Ataköy sahilde devam eden inşaatların tüm ruhsatları Bakırköy Belediyesi tarafından iptal edildi. Böylelikle Bosphorus Otel, Özyazıcı İnşaat'ın devam ettiği Yalı Ataköy Projesi ve Çelebican İnşaat'a ait Blumar Projesi durdu.

Ataköy sahilde devam eden inşaatların tüm ruhsatları iptal!

Ataköy sahilde devam eden inşaatların tüm ruhsatları Bakırköy Belediyesi tarafından iptal edildi. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Birinci Kurul’u planların iptal olmasını gerekçe göstererek yapı ruhsatlarının dayanaksız olduğu sonucuna vardı...

Ataköy sahilde ruhsatlar iptal!

Ataköy sahilde devam eden inşaatların tüm ruhsatları Bakırköy Belediyesi tarafından iptal edildi. Böylelikle Bosphorus otel, Özyazıcı İnşaat’ın devam ettiği Yalı Ataköy Projesi ve Çelebican İnşaat’a ait Blumar Projesi durdu.

Ataköy sahilde tüm ruhsatlar iptal!

Ataköy sahilde devam eden inşaatların tüm ruhsatları Bakırköy Belediyesi tarafından iptal edildi. Böylelikle Bosphorus otel, Özyazıcı İnşaat’ın devam ettiği Yalı Ataköy Projesi ve Çelebican İnşaat’a ait Blumar Projesi durdu.

Blumar Ataköy iletişim ve telefon numarası !

Blumar Ataköy iletişim , telefon numarası , adres ve firma iletişim bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

Ataköy ruhsatları Haberi

Ataköy ruhsatları

Bakırköy Belediyesi, Ataköy sahilde devam eden inşaatların tüm ruhsatlarını iptal etti. Bölge İdare Mahkemesi'nin kararını geçtiğimiz günlerde tebliğ etmesi üzerine belediye önceki gün ruhsatları iptal etti, bu kapsamda Bosphorus otel, Yalı Ataköy, Blumargibi projeler de durduruldu. Mimarlar Odası, 564 adada bulunan 160, 174 ve 182 parsellerde, inşaat faaliyetlerinde bulunmak üzere Bakırköy Belediye Başkanlığı'nca verilen yapı ruhsatlarının iptali ile yürütmenin durdurulması istemiyle dava açmış, ancak İstanbul 9. İdare Mahkemesi bu talebi reddetmişti. Mimarlar Odası Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurarak bu karara itiraz etti. Bölge İdare Mahkemesi'nin Birinci Kurul'u bu itirazı görüştü. Mahkeme, 3194 sayılı imar Kanunu'nun 3. maddesinde belirtilen herhangi bir sahanın her ölçekteki plan esaslarına, bulunduğu bölgenin şartlarına ve yönetmelik hükümlerine aykırı maksatlar için kullanılamayacağını, yapının imar planı, yönetmelik, ruhsat...