16 / 05 / 2024

Ataköy-Zeytinburnu sahilinde metrekare fiyatları ne kadar

Ataköy-Zeytinburnu sahilinde metrekare fiyatları ne kadar

Arsa sorunun yaşandığı İstanbul'da artık var olan arsa stokları ve fabrika arazileri hemen tüketiliyor. Ataköy-Zeytinburnu hattında da bu tespite uyan bir dönüşüm yaşanıyor.

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim daireler! 8 bin dolara!

Sea Pearl Ataköy 127 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.  Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl, 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. 

Ataköy, gayrimenkulde ikinci baharını yaşıyor!

10 konut projesinin inşa edildiği Ataköy'de dairelerin metrekare birim fiyatı 30 bin liradan başlıyor. Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya "Doğru lokasyonda yapılan projelerin satış problemi olmuyor" dedi.

Ataköy-Zeytinburnu hattı lüks konutların merkezi oldu!

Ataköy- Zeytinburnu hattının prim potansiyeli Avrasya Tüneli’yle birlikte arttı. Ataköy- Zeytinburnu hattı lüks konutların merkezi haline geldi.

Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı konut yatırımının gözdesi oldu!

İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı

Topkapı-Ataköy bölgesinde metrekare fiyatları yükseldi!

İstanbul'un yeni cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Topkapı-Ataköy bölgesinde konut metrekare fiyatları 15 bin liraya kadar yükseldi. Bölge yabancı yatırımcının da hedefinde.

Ataköy Towers Aziz Yapı satış fiyatları!

Aziz Yapı'nın projesi Ataköy Towers'ta metrekare birim fiyatı 11 bin liradan başlıyor. Ataköy Towers projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Ataköy Sahili'nde metrekare fiyatları 15 bin liraya ulaştı!

Arsa sorunun yaşandığı İstanbul'da artık var olan arsa stokları ve fabrika arazileri hemen tüketiliyor. Ataköy-Zeytinburnu hattında da bu tespite uyan bir dönüşüm yaşanıyor.

Ataköy'de metrekare fiyatları 1 yılda yüzde 100 artar!

Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Aşçıoğlu, "Ataköy'de metrekare fiyatları 8-10 bin TL civarında. Ataköy'de 1 yıl sonra rakamlar 15-17 bin TL'ye çıkacaktır." dedi.

Ataköy Sea Pearl'de metrekare fiyatı 7 bin 200 dolara!

Ataköy'de 127 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projedeki dairelerin alanları 88 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Rakamlarla SeaPearl Ataköy!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Şirket, geleceğin yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 7.200 dolara!

1 oda 1 salondan 4,5 oda 1 salona kadar farklı konut seçeneklerinden meydana gelen Sea Pearl Ataköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 200 dolardan başlıyor.

Ataköy-Zeytinburnu sahilinde metrekare fiyatları ne kadar Haberi

Ataköy-Zeytinburnu sahilinde metrekare fiyatları ne kadar

Arsa sorunun yaşandığı İstanbul'da artık var olan arsa stokları ve fabrika arazileri hemen tüketiliyor. Ataköy-Zeytinburnu hattında da bu tespite uyan bir dönüşüm yaşanıyor. Boğaz'a alternatif olarak gösterilen bölgede metrekare fiyatları 15 bin liralara kadar ulaşmış durumda. Kuzu Grup'tan Delta İnşaat'a kadar birçok markalı inşaatçı, Ataköy-Zeytinburnu hattında proje geliştiriyor. 

İstanbul gayrimenkuldeki cazibesini artırarak devam ettiriyor. Öyle ki kentin hemen her yerinde birbiri ardına konuttan ofise, otelden AVM've yeni projeler geliştiriliyor. İstanbul'un son yıllarda öne çıkan bölgelerinden biri de Ataköy-Zeytinburnu Sahil Yolu hattı. İstanbul Boğazı'nın ardından İstanbul'un en güzel deniz manzarasına sahip bölgelerinden biri olan bu hatta yıllardır atıl duran arazilere şimdi rezidanstan konuta ve otele kadar farklı lüks projeler inşa ediliyor. 


Geçmişte tekstil ve deri sektöründe faaliyet gösteren fabrika arazilerinin, sanayi sitelerinin...