02 / 07 / 2024

ataköyden güzelyurta bariyer mi yapılacak

ataköyden güzelyurta bariyer mi yapılacak

Kıbrıs Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde meydana gelen çöküntü ve şişmeler tamir ediliyor. Pirhan -Gazimağusa arasında 28 kilometrelik şeritte, 5 bin 880 metre kare yol tamiri gerçekleştiriliyor.

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Gümüş paldır küldür geliyor! Atak yapan gümüş 20 seviyesini geçti! Rekor geliyor

Gümüş fiyatları, cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra yükselmeye başladı. Ons altın 20 dolar seviyesini geçti ve yükselmeye devam ediyor. İşte son dakika gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları atak yaptı! Nereden nereye geldi! Yatırımcılar hemen bakın

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Bugün gümüş atak yaparak yükselişe geçerek nereden nereye geldi. Yatırımcılar hemen bakın...

Gümüş fiyatları atak yaptı! Gümüş fiyatlarında son dakika 8 Temmuz 2022...

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. 10 lira seviyelerine kadar gerileyen gümüş bugün atak yaptı. İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Temmuz 2022..

Dolar yükseliyor! Tekrar 15 sınırına yaklaştı!

FED'in faiz kararından sonra güne 14,68 bandında başlayan dolar kuru atak yaparak güç toplamaya hazırlanıyor. FED faiz oranlarının açıklanmasının ardından dün piyasalarda hareketlilik yaşandı. Döviz piyasası başta olmak üzere yükseliş başladı. Peki dolar bugün kaç lira?

Zirve sonrası gümüş atak yaptı! Gümüşün gramı 13 liraya yaklaştı!

Gümüş, yeni güne 12,35 liradan başlarken, Antalya zirvesi sonrasında yükselişe geçti. Gümüşün gramı şu dakikalarda 12,74 liradan işlem görüyor...

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Kalıp Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Kaçar tarafından kuruldu.

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Salda Gölü'nün çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu!

Salda Gölü'nün kıyısına kadar ilerleyerek doğal zemine zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan araç girişlerini önlemek amacıyla göl çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu. 

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Ataköy Millet Bahçesi'nin açılış öncesi son hali görüntülendi!

İstanbul’un en değerli arazileri arasında bulunan Ataköy’deki Baruthane arazisi vatandaşın hizmetine açılıyor. Baruthane Millet Bahçesi cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

ataköyden güzelyurta bariyer mi yapılacak Haberi

ataköyden güzelyurta bariyer mi yapılacak


Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde meydana gelen çöküntü ve şişmeler tamir ediliyor. Pirhan-Gazimağusa arasında 28 kilometrelik şeritte, 5 bin 880 metre kare yol tamiri gerçekleştiriliyor.


Üç gündür devam eden çalışmalarda bugüne kadar 6 noktada düzeltmeler yapıldı. 7 noktada daha gerçekleştirilecek olan deformasyon tamir çalışmalarının önümüzdeki hafta sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif çalışmalarla ilgili olara Mutluyaka kavşağında incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, uzun zamandır şikayet konusu olan Lefkoşa-Gazimağusa arasındaki öndülasyonların (yol zemininde kaldırabileceğinden fazla yükten kaynaklı şişme ve çöküntü) yapımına başlandığını, ancak dün sabah saatlerindeki yoğun sis nedeniyle iş makinelerinin araziye çıkamadığını ve Mutluyaka kavşağında bekletildiğini söyledi.

Bakan Kaşif, kazaların olmaması için teknik mühendislik yönünden üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini söyledi. Kaşif, öndülasyonların yapılmasının...