30 / 04 / 2024

Atakule GYO Bağış ve Yardım Politikası metni

Atakule GYO Bağış ve Yardım Politikası metni

Atakule GYO Bağış ve Yardım Politikası'nın Sermaye Piyasası Mevzuatı, Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde ekteki hali ile belirlenmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'da ortaklarını onayına sunacak.

İsmail Tarman, yeniden Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından, kurul üyeleri seçildi. Bu kapsamda İsmail Tarman Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Tarman ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. 

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Atakule GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Atakule GYO'nun 25 Mart 2021'de başlayan 2020 hesap dönemi Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı sonucu yayınlanarak, tescil edildi. 

Atakule GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere Eren Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi. 

İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İsmail Tarman, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Tarman seçildi. 

Atakule GYO 2021 yılı için denetim şirketini seçiyor!

Atakule GYO, 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi.

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Atakule GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayları Münire Barçın Kayaman ve Ramazan Onur Erim 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

Atakule GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Atakule GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İsmail Tarman, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Tarman'ın seçilmesine karar verdi.

Atakule GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Onur Erim'in Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı ve Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tarman'ın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmalarına karar verildi.

Atakule GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Atakule GYO'nun 2020 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi 'nin seçilmesine karar verildi.

Atakule GYO, Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Atakule GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verildi...

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bağımsız yönetim kurulu üye adayları Sayın Münire Barçın Kayaman ve Sayın Ramazan Onur Erim'e ait bağımsızlık beyanları yayınlandı. Üye adayları şirket olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak...

Atakule GYO Bağış ve Yardım Politikası metni Haberi

Atakule GYO Bağış ve Yardım Politikası metni

Atakule GYO Bağış ve Yardım Politikası'nın Sermaye Piyasası Mevzuatı, Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde ekteki hali ile belirlenmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'da ortaklarını onayına sunacak.


AÇIKLAMA:

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 11.02.2016 tarih 807/1015 sayılı kararı ile; 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.01.2014 tarihli Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe giren II.19.1 sayılı Kar Payı Tebliği'nin 6. maddesi uyarınca hazırlanan Şirketimiz Bağış ve Yardımlar Politikasına ilişkin ekli metnin ve Şirketimiz tarafından 2016 yılında yapılacak bağış ve yardımlara ilişkin üst sınırın, Şirketimizin 2015 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.


Bağış ve yardım politikası için