09 / 05 / 2024

Atakule GYO basın lansmanı

Atakule GYO basın lansmanı

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Atakule GYO 2021'de 1.5 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Atakule GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 1 milyon 531 bin 800 olarak gerçekleştiği açıklandı.

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Atakule GYO Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO Ankara Çankaya'da yer alan gayrimenkullerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Atakule GYO Riva parsellerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO İstanbul Riva'da yer alan parsellerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Riva parsellerinin değeri ne kadar oldu? 

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Atakule GYO'nun 104.1 milyon TL'lik payı halka arz edilecek!

Atakule GYO'nun 231 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 263 milyon 340 bin TL'ye artırılması nedeniyle yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan toplam 104 milyon 125 bin 364 TL'lik payı halka arz edilecek.

Atakule GYO'nun ödenmiş sermayesi 263.3 milyon TL'ye çıkarılacak!

Atakule GYO'nun ödenmiş sermayenin 231 milyon TL'den 263 milyon 340 bin TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak bedelli 32 milyon 340 bin TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin hazırlanan izahname yayınlandı. 

Atakule GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Atakule GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayları Münire Barçın Kayaman ve Ramazan Onur Erim 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulacak.

Atakule GYO 2020 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporu!

Atakule GYO'nun 2020 hesap dönemi yönetim kurulu faaliyet raporu şirket merkezinde ortakların incelenmesine sunuldu. 

Atakule GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Atakule GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Atakule GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Atakule GYO, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020  dönemine ilişkin finansal raporunu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu KAP'ta yayınladı. 

Atakule GYO'dan 2.3 milyon TL'lik kiralama işlemi!

Atakule GYO tarafından 2020 yılı içerisinde yapılan yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 2 milyon 350 bin 254 olarak gerçekleştiği ve 2020 yılı içerisinde şirket tarafından herhangi bir gayrimenkul alım ve satım işlemi yapılmadığı açıklandı.

Atakule GYO basın lansmanı Haberi

Atakule GYO basın lansmanı

Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule; sektördeki öncü, girişimci ve dinamik kimliği, köklü tarihçesi ve sağlam finansal yapısı ile Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO tarafından Türkiye ve başkentimize yakışır şekilde yeniden inşa edildi.

Atakule GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı’nın ev sahipliğinde Atakule ile ilgili planları paylaşacağı bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. 

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de 2018 Salı günü saat 09:30'da Çırağan Sarayı'nda...