06 / 05 / 2024

Atakule GYO çalışma şartları

Atakule GYO çalışma şartları

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Funda Tarman Tacir kimdir? Atakule GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Funda Tarman Tacir üniversite eğitimini hangi okullarda aldı? Hangi şirkette çalışıyor? Atakule GYO'da ne iş yapıyor? İşte Funda Tarman Tacir'in biyografisi...

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Atakule GYO, 2020 yılında Atakule AVM'den 19.1 milyon TL gelir elde etti!

Atakule GYO'nun Atakule Alışveriş Merkezi'nden 2020 yılında elde edilmesi öngörülen yıllık kira bedeli 19 milyon 175 bin 856 TL oldu, şirketin Atakule Alışveriş Merkezi'nden elde ettiği yıllık toplam kira geliri 11 milyon 532 bin 721,49 TL olarak gerçekleşti.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulaması 28 Şubat'a kadar devam edecek!

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulamasına Genel Müdürlük Şoförü ve Genel Müdürlük Sekreteri bakımından 1 Ocak 2021 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO'dan 2.3 milyon TL'lik kiralama işlemi!

Atakule GYO tarafından 2020 yılı içerisinde yapılan yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 2 milyon 350 bin 254 olarak gerçekleştiği ve 2020 yılı içerisinde şirket tarafından herhangi bir gayrimenkul alım ve satım işlemi yapılmadığı açıklandı.

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO kısa çalışma uygulamasına 1 ay daha devam edecek!

Atakule GYO personeli için 10 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arası dönemde geçerli olmak üzere getirilmiş olan Kısa Çalışma uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine -karar verdi.

Panora AVM‘nin çalışma saatleri değişti!

Panora GYO, Panora AVM‘nin 17 Haziran 2020 tarihinden itibaren normal çalışma saatleri olan 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. 

Atakule GYO 3 aylık kısa çalışma modeline geçti!

Atakule GYO'nun 10 Nisan 2020  tarihinde yaptığı toplantıda; gerek Atakule Alışveriş Merkezi'nde, gerekse şirket portföyünde bulunan diğer gayrimenkullerdeki kiracıların Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle büyük oranda faaliyetlerine ara vermeleri nedeniyle asgari ve zaruri düzeyde çalışma süre

Torunlar GYO kısıtlı çalışma düzenine geçti!

Torunlar GYO, portföyünde bulunan  Alışveriş Merkezlerinde Market, Eczane, Yeme İçme İşletmeleri ve faaliyetine devam etmek isteyen  diğer işyerlerinin de çalışmalarına  imkan sağlayacak şekilde  kısıtlı çalışma düzenine geçilmesine karar verdi.

Atakule GYO çalışma şartları Haberi

Atakule GYO çalışma şartları

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan ekonomik tedbirler hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına 1 Ağustos 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 04.08.2020 tarihinde yapmış olduğu toplantıda,

Koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla Şirketimizin gelirlerinde meydana gelen azalma, Yönetim Kurulumuz tarafından 10/04/2020 tarihinde alınan ekonomik tedbir kararlarının devamını zorunlu kılmış olup, bu itibarla ve 30/07/2020 tarihli ve 2810 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca;

a) Şirketimizin faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan Şirketimiz personeli için Kısa Çalışma uygulamasına 01/08/2020 tarihinden itibaren...