02 / 05 / 2024

Atakule GYO Gaziosmanpaşa 

Atakule GYO Gaziosmanpaşa 

Atakule Gayrimenkul Yatırımları, Ankara Çankaya 4431 ada 31 parselin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO Riva parsellerinin 2022 değeri ne kadar oldu? 

Atakule GYO, İstanbul Riva'da yer alan parsellerinin değerini açıkladı. Peki Atakule GYO Riva parsellerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakamlar...

Atakule GYO 2021'de 1.5 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Atakule GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 1 milyon 531 bin 800 olarak gerçekleştiği açıklandı.

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Atakule GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Atakule GYO, Kurumsal Yönetim Komitesi, Denetimden Sorumlu Komite, Riskin Erken Saptanması Komitesi oluşturulmasına karar verdi. Bu kapsamda, yönetim kurulu komite üyelerini açıkladı. 

Atakule GYO'dan olağanüstü fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Atakule GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulaması 28 Şubat'a kadar devam edecek!

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulamasına Genel Müdürlük Şoförü ve Genel Müdürlük Sekreteri bakımından 1 Ocak 2021 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO'dan 2.3 milyon TL'lik kiralama işlemi!

Atakule GYO tarafından 2020 yılı içerisinde yapılan yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 2 milyon 350 bin 254 olarak gerçekleştiği ve 2020 yılı içerisinde şirket tarafından herhangi bir gayrimenkul alım ve satım işlemi yapılmadığı açıklandı.

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, N7(4431 Ada 31 Parsel) için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO şirket merkezinin adresi değişti!

Atakule GYO'nun adres değişikliği 31 Ağustos 2020 tarihinde tescillendi ve 10149 sayılı Ticaret Sicil Gazetesinin 644 numaralı sayfasında ilan edildi.

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

Atakule GYO Çankaya'daki binasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, 4431 Ada 31 Parselde yer alan binaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Atakule GYO Gaziosmanpaşa  Haberi

Atakule GYO Gaziosmanpaşa 

Atakule Gayrimenkul Yatırımları (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara Çankaya 4431 ada 31 parselin gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Mülkiyeti Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, N7(4431 Ada 31 Parsel) için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması:
Mülkiyeti Şirketimize ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, N7(4431 Ada 31 Parsel) için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu, GYO Seri: III, N 48.1b Sayılı Tebliği uyarınca İlişikte Pdf dosyası olarak verilmektedir.


Dosya için