27 / 04 / 2024

Atakule GYO'dan olağanüstü fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Atakule GYO'dan olağanüstü fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Atakule GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.



Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği uyarınca kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamaları talep edildi. Şirketin payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması:
Borsa İstanbul Başkanlığı'nın 05.02.2021 tarih ve BİAŞ-2-523 sayılı yazısı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği uyarınca kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir. Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


 


Geri Dön