15 / 05 / 2024

Atakum Belediyesi imar davası

Atakum Belediyesi imar davası

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediyenin imar sorunlarından dolayı 268 davanın devam ettiğini, kesinleşmiş olan davalardan belediyenin yaklaşık 25 milyon TL’lik cezaya mahkum olduğunu söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

İzmir imar planlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi! 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğine onay verdiğini açıkladı. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Atakum Belediyesi imar davası Haberi

Atakum Belediyesi imar davası

Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi işbirliği ile 20-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında “Atakum’da Kentleşme, Kentlileşme, Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu Atakum Çalıştayı düzenlendi.

Atakum Belediyesi Yalı Cafe’de düzenlenen çalıştaya Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç.Dr. Bekir Şişman ve çok sayıda öğretim üyeleri katıldı.


Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç.Dr. Bekir Şişman, “Kentleşme daha çok kentsel mekanı ve bu mekana ait dönüşümü, enstrümanları ve stratejileri işaret ederken, kentlileşme ise kentsel aidiyeti ve kimliği, kentin ortak belleğini ve sorumluluğu ifade eder. Kısaca kentlileşme, bireyin kentle bütünleşmesini ifade eden bir sosyalleşme sürecidir. Bizler burada 2 gün süreyle hem kentleşmeyi, hem de kentlileşmeyi konuşup tartışacağız. Buradaki amacımız Atakum’a akademik bir çerçeveden bakmaktır” dedi.

ATAKUM...