21 / 05 / 2024

Atakum Belediyesinin ne kadar borcu var

Atakum Belediyesinin ne kadar borcu var

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 32 milyon 374 bin liralık borcunu ödeyebilmek için 27 arsasını satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarındaki arsa satışlarından zarara uğratıldığı iddiası!

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarında icra yoluyla 8 gayrimenkulün satışından 3 milyon lirayı aşkın zarara uğratıldığı öne sürüldü.

Neşe Kangüleç, Atakum'daki yazlığını sağlık çalışanlarına tahsis etti! 

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, yazlık evini koronavirüs salgını ile mücadelede görev yapan ve bulaşma riski sebebiyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının kullanımına sundu. Kangüleç, Atakum'da yazlığı veya ikinci konutu olan herkese, evlerini açması çağrısı yaptı...

Atakum Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 11 milyon 924 bin 300 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 19 Şubat 2019 tarihinde yapılacak.

Atakum Belediyesi'nden 11.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 293 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu büyükşehir belediyesinin yatırımlarıyla çözülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 900 araçlık otopark inşa ediyor.

TOKİ Konya Taşkent kurası ne zaman?

TOKİ ve Konya-Taşkent Belediyesinin ortak projesi olarak yükselen Konya Taşkent Evleri 108 daireden oluşuyor. Peki TOKİ Konya Taşkent kurası ne zaman?

Malatya'ya güneş enerji santrali kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesinin trambüs bakım istasyonu çatısına kurduğu güneş enerji santralinde, 3 ayda yaklaşık 115 bin kilowatt/saat elektrik üretimi gerçekleştirildiği bildirildi.

Icon 64 Atakum Samsun ne zaman teslim?

3 bloktan meydana gelen projenin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki, Icon 64 Atakum Samsun ne zaman teslim?

Denizli Bozkurt güneş enerjisi tesisi imar planı kabul edildi!

Bozkurt Belediyesinin Baklankuyucak'ta kuracağı güneş enerjisi tesisi için hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen raporu oybirliğiyle kabul edildi...

Samsun Atakum Yat Limanı inşaatı ne zaman bitecek?

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kurupelit Körfezi’nde hayata geçirilecek olan “Yat Limanı” inşaatı hızla devam ediyor. Peki Samsun Atakum Yat Limanı inşaatı ne zaman bitecek?

Atakum Belediyesinin ne kadar borcu var Haberi

Atakum Belediyesinin ne kadar borcu var

Samsun’un CHP’li Atakum Belediyesi 32 milyon 374 bin TL'lik borcunu ödeyebilmek amacıyla 27 arsasını satışa çıkaracak.

Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, arsaların bir kısmının satılacağını bir kısmında anlaşma olursa borca karşılık verileceğini dile getirdi. Sözcü gazetesinden İsmail Akduman'ın haberine göre, Deveci, “Bizden önceki yönetim ne var ne yok satmış. Bizim elimizdekiler ise son kalanlar. Bunların çok fazla bir ekonomik değeri yok, zaten bir bölümünün satılabilirliği de yok. Belediyenin esnafa borcu var. Ödeme yapamıyoruz ve bazı esnafların buna benzer talepleri var. Yapabiliyorsak borcumuzu ödeyeceğiz ve bu arada kamunun malını değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.