28 / 04 / 2024

Atakum inşaat

Atakum inşaat

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı müteahhitler ile düzenlenen toplantıya katıldı. Düzenlenen toplantıda Atakum'un geleceği hakkında konuşuldu. 

Atakum'da inşaatlar mercek altında!

Atakum Belediyesi Zabıta ekipleri bölgede yapımı devam eden inşaatları denetleyerek, alınması gereken güvenlik önlemlerinin takibini yaptı.Yapılan çalışmalar hakkında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı bilgi verdi..

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Samsun'da inşaat işçisi 5’inci kattan düşerek öldü!

Samsun'un Atakum ilçesinde inşaatın 5. katından merdiven boşluğuna düşen inşaat işçisi tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettti.

Samsun'da cami inşaatı çöktü! 3 ölü!

Samsun Atakum'da yapımı süren Yeni Mahalle Kevser Camii inşaatı çöktü. Olay esnasında, 6 işçi ıslak betonun altında kaldı. 3 işçi hayatını kaybetti.

Samsun Atakum'daki okul inşaatından düşen işçi ağır yaralı!

Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'ndeki okul inşaatında çalışan Yücel Sona ikinci katta kalıpları sökerken düştü. Hayati tehlikesi süren Soya'nın yaşadığı bu olay için soruşturulma başlatıldı.

Samsun Kurupelit Körfezi Yat Limanı inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kurupelit Körfezi’nde hayata geçirilecek olan “Yat Limanı” inşaatı hızla devam ediyor.

Samsun Atakum Yat Limanı inşaatı ne zaman bitecek?

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kurupelit Körfezi’nde hayata geçirilecek olan “Yat Limanı” inşaatı hızla devam ediyor. Peki Samsun Atakum Yat Limanı inşaatı ne zaman bitecek?

Samsun'da inşaatın kalıp tahtası çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Samsun'un Atakum ilçesinde bir caminin yemekhane, abdesthane ve tuvaletlerinin yapıldığı inşaat sahasındaki kalıp tahtasının çökmesi sonucu 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Atakum inşaat Haberi

Atakum inşaat

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Akyüz ailesinin müteahhitlerinin düzenlediği toplantıya katıldı. 

Atakum'un geleceği hakkında konuşulan toplantıda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2017 yılında şimdiye kadar bin 100 inşaat ruhsatı verdiklerini açıkladı. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Atakum'un Karadeniz’in en hızlı büyüyen ilçesi olduğunu vurgulayan Taşçı, Atakum'un cazibe merkezi haline geleceğini de sözlerine ekledi. 

Taşçı, ''2017’de şimdiye kadar alınan inşaat ruhsatı sayısı bin 100. Sadece 2017’de alınanlar. Devam edenler hariç. Ortalama bir ruhsatı 20 ile çarparsanız 22 bin konut yapar. Bir aileyi 4 kişi hesap ettiğimizde bu yaklaşık 100 bin insan yapar. Bu inşaatlar 2-3 yıl sonra bittiğinde Atakum’un nüfusu 100 bin daha artar. 200 binlik Atakum olur 300 bin. Onun için biz de çalışmalarımızı bu...