17 / 05 / 2024

atakum plajı

atakum plajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fener halk plajının yanına inşa edilen otel hizmete açıldığında plajın otele verileceği duyumunu aldıklarını belirtti...

Karasu Plaj Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Plaj Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak yolu Karasuluların hizmetine sunacağız” dedi.

Bursa Gemlik'e kadınlar plajı yapılacak!

Antalya'da açılan Kadınlar Plajı'nın ardından bir kadınlar plajı da Bursa'da açılıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak

İshak Taşçı Atakum'da yapılan çalışmaları inceledi!

Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taşçı, önceliği vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlediklerini ifade etti.

Mavi bayraklı plaj sayısı 10 yılda 436'ya ulaştı!

Türkiye'de, suyunun temizliği ve çevre yönetimi açısından nitelikli plajlara verilen "mavi bayrak"a sahip plaj sayısı, son 10 yılda 2,5 kat artarak 436'ya ulaştı.

Antalya İnceboğaz Plajı mesire alanı oluyor!

ANTALYA’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak.

Antalya İnceboğaz Plajı mesire alanı olacak!

Antalya’nın Kaş Belediyesi, ilçenin en iyi plajları listesinde yer alan İnceboğaz Plajı’nı piknik ve mesire yeri olarak yeniden düzenleyecek. Plajda kır gazinosu, soyunma kabinleri ve büfeden oluşan 40 metrekarelik kapalı alan oluşturulacak.

Alanya'daki Kleopatra Plajı kurtçuk kaynıyor!

Alanya'daki dünyaca ünlü mavi bayraklı Kleopatra Plajı’nda denize foseptik suyunun karışması nedeniyle oluşan kirliliğe, bölge sakinleri tepki gösterdi. Vatandaşlar sudaki kurtçukları göstererek sahili terk etti.

Kandıra'da kadınlar plajı kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmı ile SGK tesisleri kadınların kullanımına ayrıldığını açıkladı.

Kandıra ve Darıca'ya kadınlar plajı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmının kadınlar plajı olarak hazırlandığı, SGK tesislerinin ise kadınların hizmetine açılacağının müjdesini verdi.

Samsun Atakum Çobanözü Köyü kentsel dönüşüme girdi!

Samsun Atakum ilçesine bağlı Çobanözü Mahallesi'nin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. 27 Nisan 2015 tarihli Bakanlar Kurulu kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kaş Kaputaş Plajı'nda girişler ücretli mi olacak?

Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı. Plajın üst kısmına tuvalet, büfe, soyunma kabini ve jeneratör konuldu.

Antalya Kaputaş Plajı'nı belediye işletecek!

Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nın işletmeciliğini belediye üstlenecek. Kaputaş Plajı'nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı.

Samsun Atakum'a ilçe hastanesi geliyor!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçe hastanesi için girişimlerimizi tamamladık, yakın zamanda halkımıza hizmet vermesini hedefliyoruz” dedi. Taşçı, Atakum ilçesindeki emlakçılarla bir araya gelerek belediye çalışmalarından bahsetti.

atakum plajı Haberi

atakum plajı


MHP Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fener halk plajının yanına inşa edilen otel hizmete açıldığında plajın otele verileceği duyumunu aldıklarını belirtti. Günaydın, "Duyumlarımıza göre otel inşaatı bittikten sonra plaja halkımızın alınmayacağıdır." şeklinde konuştu.


Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Günaydın, Samsun-Atakum yolu üzerinde yükselen bir otel inşaatı çalışmasına dikkat çekti. "Buraya nasıl imar aldığı hala soru işaretleriyle dolu olan bir otel inşa edilmekte." diyen Günaydın, inşaatın yanında tüm halka açık olan Fener plajı bulunduğunu, otel inşaatının bitiminden sonra plajın otele devredileceği bilgisini aldıklarını söyledi.


"Diğer bir konuysa yine binlerce gencimizi ilgilendiriyor. Bildiğiniz gibi Samsunsporumuzun kullanımında olan şehir stadımız yıkılacak. Burada birçok amatör kulüp bulunmakta ve gençlerimiz buralarda spor yapmakta." diyen Dr. Günaydın, sözlerine şöyle devam etti: "Ben projelerim arasına...