29 / 04 / 2024

atalay çoşkunoğlu

atalay çoşkunoğlu

Eski Karayolları Genel Müdürlerinden Atalay Coşkunoğlu'nun verdiği rakamlar 3. köprü ile ilgili öngörüleri doğrulamıyor

Asgari ücrette ancak bir şartla masaya oturacağını söyleyen TÜRK İŞ Başkanı Ergun Atalay o rakamı ilk kez telaffuz etti

2023 yılına ait asgari ücretle ilgili yapılan üçüncü toplantı sonunda TÜRK İŞ, Genel Başkanı Ergun Atalay son sözü söylerken, ilk kez istediği rakamı telaffuz etti. Peki Ergun yeni asgari ücret için ne kadar istedi?

Konya Kızören Güneş Santrali açıldı!

Konya'nın Karatay ilçesi'ne bağlı Kızören Mahallesi'nde Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali kuruldu. Tekno Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altay Coşkunoğlu, santralin toplamda 22,5 megavat kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi!

Düzce’de çimento fabrikası kurmaya hazırlana Ali Ağaoğlu sanayi grubunun başına oğlu Alican’ı getirdi. Yatırımın danışmanlığını ise inşaat sektörünün duayenlerinden Atalay Şahinoğlu yapıyor.

Sultangazi Belediye Meclisi'nde şerh tartışması!

Sultangazi Belediye Meclisi'nin Kasım 2. Olağan oturumu gerçekleştirildi. Oturuma Meclis 1. Başkan Vekili Av. Hacı Orhan Başkanlık yaptı. Ak Parti Grubuna Mustafa Demir ve CHP Grubuna Sait Coşkunoğlu Grup Başkan Vekilliği yaptı.

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Ataşehir 'de, Altay Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Andromera Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Andromera Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Çoşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno A Blok'ta kuruldu.

Taurus Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Taurus Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Surya Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Surya Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Sirius Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Sirius Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Nardal Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Nardal Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

ACDC Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

ACDC Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Bozkır Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkır Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Gemini Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Gemini Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Kerem Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Tekno Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

atalay çoşkunoğlu Haberi

atalay çoşkunoğlu

İstanbul'a üçüncü köprü kimin için yapılıyor?

Birinci ve ikinci Boğaz köprüleri yapılırken Karayolları Genel Müdürü olan Atalay Coşkunoğlu: Üçüncü köprü güzergâhı uygun değil. İstanbul trafiğine hiç katkısı olmayacak. Büyük orman tahribatına yol açacak, buralardaki yerleşmeleri devlet önleyemeyecektir. Bu, Türkiye'deki siyasetin bir gerçeğidir.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, geçen hafta İstanbul'da Garipçe-Poyrazköy arasında yapımı planlanan üçüncü köprüye ilişkin çalışmaların 2.5 ayda biteceğini, kamulaştırma çalışmalarının ardından bu yıl içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a göre, kentin en kuzey ucundaki üçüncü köprü sayesinde:
* İstanbul üzerinden geçen transit trafik şehir içinden alınacak, kamyonlar kent içine girmeyecek ve trafik rahatlayacak.  
* Üçüncü köprü güzergâhında yeni yerleşimlere ve orman tahribatına yol açmamak için titiz davranılacak, en az sayıda bağlantı yolu açılacak.

Kim 60 km fazladan...