21 / 05 / 2024

Atalay Mengünoğul

Atalay Mengünoğul

Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atalay Mengünoğul, Ali Caner Mengünoğul, Cenk Mengünoğul ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önoğul Emlakçılık Oto Kiralama Ve Gıda Maddeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Yeşilot tarafından kuruldu. 

Asena Atalay'ın Beykoz'da oturduğu eve tahliye kararı!

Asena Atalay ve Caner Erkin cephesinde yeni gelişme yaşandı. Erkin'in eski eşine nafaka ödemediği gerekçesiyle dava açılmasıyla başlayan tartışmaya Erkin karşılık verdi. Erkin, Beykoz’da Atalay için kiraladığı evin bedelini ödemeyince hakkında tahliye kararı çıkarıldı.

Çekmeköy 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy’de Belediyesi ve bağışçı işadamlarının desteğiyle hizmete başlayan 6 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı gerçekleşti.

Çekmeköy 7 No’lu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan ve bağışçı işadamlarının da desteğiyle yapımı tamamlanan Merkez Mahallesi 7 No’lu Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

Levent No 5 fiyatları 2017!

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Levent No 5 projesi 2018 Mayıs ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Projede 12 dükkan, 46 adet ofis bulunuyor. İşte Levent No 5 fiyatları 2017...

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Levent No 5 fiyat!

Saral ve Altınbaş Holding tarafından kurulan Alsar Gayrimenkul imzası taşıyan Levent No 5 projesi 6 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Proje 5 bin metrekare alana sahip. İşte Levent No 5 fiyat...

Levent No/5 fiyatları!

Levent No/5 projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. Levent No/5 projesi Mayıs 2018'de teslim ediliyor...

Levent No/5 ön satışta! Metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Alsar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Levent No/5 projesinde ön satışlar başladı. Projede metrekare fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor.

Özhan Atalay, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin genel müdürü oldu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün duayen ismi Özhan Atalay’ı ailesi dahil etti. ERA Gayrimenkul Genel Müdürü olarak görev yapacak olan Atalay, yarın (1 Mart 2017) itibariyle yeni işine başlayacak.

Asena Atalay: Caner, Şükran’a ev almadı!

Eski eşi Caner Erkin hakkında oğulları Çınar’ın özel masraflarını karşılamadığı gerekçesiyle 451 bin liralık icra takibi başlatan, ardından evlilikleri döneminde edinilen malların paylaşımı için ikinci bir dava açan Asena Atalay, konuştu.

Asena Atalay'dan Caner Erkin'e mal varlığı için dava!

Asena Atalay, Caner Erkin'e tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik süresince elde ettiği malların paylaşımı için dava açtı. Atalay daha önce 2 kez icra takibi başlatmıştı.

Atalay Mengünoğul Haberi

Atalay Mengünoğul

Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atalay Mengünoğul, Ali Caner Mengünoğul, Cenk Mengünoğul ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.


Mengünoğul İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...