29 / 04 / 2024

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Yılmaz, Yalım Pamir Birlik ve Rabia Birlik ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Anıl Yılmaz, Yalım Pamir Birlik ve Rabia Birlik ortaklığında  kuruldu. 


No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul - Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kirayaverebilir, bunlar üzerinde şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakıve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tahsisi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kısmi veya tam olarak alt kiraya verebilir, finansal kiralama yapabilir yahut kiraya.......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Tomtom Mah.İstiklal Cad. N.187/147 Beyoğlu 


Geri Dön