05 / 05 / 2024

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Ataş tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata GYO'nun Ata Corner Lüleburgaz projesindeki bazı gayrimenkuller, TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne 30 yıllığına kiralandı. 

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Günce Grup İnşaat Metal Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günce Grup İnşaat Metal Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Külçe tarafından kuruldu. 

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ajsu ve Kalender Kamik ortaklığında kuruldu. 

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Ataş tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, Konya'dan sonra Antalya'da da tercih edilen marka olduklarını belirtti.

Gülan Grup'tan Sancaktepe'ye 200 milyon TL'lik otostat yatırımı!

Gülan Grup, TEM Sancaktepe’de Otostat yatırımına imza atıyor. 200 milyon TL ile hayata geçecek projenin birinci etabı 2017 yılının son çeyreğinde hizmete girecek.

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Ataş tarafından kuruldu. 


Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; BAHÇE KÜLTÜRLERİ a.Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, Gül,lale,hanımeli ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. b.Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. c.Toprak alım ve satımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Ataş Gül Grup İnşaat Yemek Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Güllü Bağlar Mah.Gülova Sok. No.15/1...