06 / 05 / 2024

Atasay Mücevherat Grubu

Atasay Mücevherat Grubu

Bu yıl yurtdışında Dubai, Irak, Katar ve Türkmenistan'a ağırlık veren, İngiltere'de ise flag-ship (amiral gemisi) mağaza açmaya hazırlanan şirket, Çin, Almanya, İran, Kazakistan, Suudi Arabistan ve Azerbaycan'ı da takibe aldı.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..

Bulut Mücevherat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mücevherat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Arkadaş Bulut tarafından kuruldu.

İzmir'deki selin nedeni yanlış yapılaşma mı?

Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Ethem Tatar, İzmir'de yaşanan sel felaketinin nedeninin yanlış yapılaşma olduğunu belirtti. 

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm ada bazında gerçekleştirilmeli!

Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şube Başkanı Abdülaziz Aydın, “İzmir’deki deprem felaketinin benzerlerini yaşamamak için kentsel dönüşüm, yörenin hassasiyetine göre parsel değil ada bazında yapılmalıdır” dedi. 

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Havva Çakır tarafından kuruldu.

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 milyon TL sermaye bedei ile Braık Saeed Samıkh tarafından kuruldu. 

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Kuleli Evleri yatırımcıları 6 yılda yüzde 400 kazandı!

Yıldırım Yapı Grubu, 2011'de inşaatına başlanan Kuleli Evleri projesinde yatırımcılarını yüzde 400 kazandırdı.

Kentsel dönüşüm lüks değil, zorunluluk!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin 20 seneyi aşkın süredir faaliyet gösteren saygın sivil toplum kuruluşlarından olan Mimar ve Mühendisler Grubu ile bir araya geldi.

Atasay Mücevherat Grubu Haberi

Atasay Mücevherat Grubu

Yurtiçinde ise her haneye ulaşmayı planlayan Atasay, bunun için küçük formatlı express mağazalarını devreye alacak. Atasay Mücevherat Grubu CEO'su Atasay Kamer, "Toplam mağazalarımızın yüzde 7.5'i yurtdışında. Bunların sayısını bu yıl yüzde 100 artıracağız. Yurtiçinde de 21 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Şu an Türkiye'de 136 mağazamız var" dedi. Türkiye'de 10 yılda 200 express mağaza açmayı planladıklarını söyleyen Kamer, "20-25 metrekarelik mağazalarla artık her yere yayılacağız" dedi. 2015'te TL bazında ciroda yüzde 20 oranında büyüyen Atasay, 2016 sonunda TL bazında yüzde 14 oranında büyüyerek, 406 milyon TL ciro hedefliyor. 



Sabah


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Atasay yatırımlarına hız veriyor. Ortadoğu, Çin ve İran pazarına odaklanan marka, Türkiye’de ise her mahallede olmak için 10 yılda 200 ekspres mağaza açmayı planlıyor.


Türk mücevher sektöründe 79...