04 / 05 / 2024

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..



 Sektörün gelişmesine katkı sağlayan Tarım Kredi Grubu güvenilir ürünleri ve kaliteli hizmetleri ile tüketicilerin yanında yer alıyor. Tarım Kredi Kooperatif marketleri, kırsal kesimdeki üreticilere de destek olmaktadır. Bu sayede üretim ve pazarlama süreçlerinde yaşanan zorluklar minimize edilerek tarım sektörüne verimli bir katkı sağlanıyor.

 Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Tarım Kredi Twitter hesabından paylaşım yapıldı..

Tarım Kredi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, ramazan ayı öncesi başlatılan sabit fiyat kampanyası yüz binlerce vatandaşın ilgisini çekti. Kampanya kapsamında belirlenen sabit fiyatlar, ramazan ayının bereketinin sürmesi için uzatıldı. Süt ve süt ürünleri kategorisinde yüzde 15'e varan indirimler uygulandı. 

Özellikle yağlı ve yarım yağlı sütlerde ise kampanya sayesinde  yüzde 110'lara varan artışlar kaydedildi. Bu durum Tarım Kredi Grubu'nun sağladığı destek ve güvenilir ürünlerin tüketiciler tarafından takdir edildiğinin de bir göstergesi oldu. Tarım Kredi üreticilerin yanında olmaya devam ederek, tarım sektörünün gelişmesine katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön