18 / 05 / 2024

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..



 Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Belirtilen açıklamada tüketicinin yanında yer alacağını ifade etti!

Tarım Kredi Grubu’nun taze beyaz peynir, kaşar peyniri, kişisel bakım ürünleri, kağıt ürünleri ve temizlik ürünleri kategorilerinde başlattığı sabit fiyat kampanyası büyük ilgi gördü. Kampanya sayesinde peynir kategorisinde bazı taze beyaz peynirlerde % 90’lara varan artışlar yaşandı. Kaşar peyniri kategorisinde ise Tarım Kredi markalı kaşar peynirinin satışları ,% 150’lerin üzerine çıktı. Kişisel bakım ürünleri kategorisinde de % 44’e yakın tonaj artışı kaydedildi.

 Kolonya, sıvı ve katı sabun, krem gibi ürünlerde ise bu artış oranı % 90’ları buldu. Kağıt ürünleri kategorisinde tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve kağıt peçete gibi ürünlerde % 22,4’lük tonaj artışı sağlandı. Kağıt havluda ise bu oran % 90’ı geçti. Temizlik ürünleri kategorisinde de % 15’e yakın tonaj artışı yaşandı. Yumuşatıcı ve yüzey temizleyicilerde ise bu artış oranı % 60’ın üzerine çıktı. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olarak, tarım sektörünün gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi indirimlerini peş peşe duyurdu! Ayçiçek yağı 135 TL'ye, süzme peynir 77 TL'ye düştü!

Milyonlarca çiftçiye son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Herkes hemen hesaplarını hesabını kontrol etsin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön