16 / 05 / 2024

Ataşehir Atlantis Yatırım

Ataşehir Atlantis Yatırım

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada kiracısı olduğu Ataşehir 'deki home office olarak kullanılan daireyi satın alacağını duyurdu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Şehir hastanelerinin yatırım maliyetleri mecliste!

Şehir hastanelerinin yatırım maliyetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Suzan  Hacıalioğlu tarafından kuruldu. 

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Serdar  Seyrek ve Sebahattin Seyrek ortaklığında kuruldu. 

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Zgr Lojistik Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Zgr Lojistik Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alexandru Zagrebelnıı, Evghenıı Zagrebelnıı, Igor Zagrebelnıı ve Sergheı Zagrebelnıı ortaklığında kuruldu. 

Agc Lojistik Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Agc Lojistik Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alına Safta, Crıstına Grıtcan-Albtoosh ve Gheorghe  Grıtcan ortaklığında kuruldu. 

İzmir Büyükşehir'den 2018'de 2.5 milyar TL'lik yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2018’de 2.5 milyar liranın üzerinde yatırım yaptı.

Ataşehir Atlantis Yatırım Haberi

Ataşehir Atlantis Yatırım

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün yapılan yazılı açıklama; 


Yönetim kurulumuz bugün yapmış olduğu toplantıda;

merkez adresimizin bulunduğu ve kiracısı olduğumuz Örnek Mah. Ercüment Batanay Sok. İkon Zemin A No:16 Ataşehir, İstanbul adresinde bulunan taşınmazın satın alınması için çalışmaların başlatılmasına, 

sözkonusu taşınmazın  ilişkili tarafı olduğumuz Bağ Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den satın alınacak olması nedeniyle, yapılacak işlemlerin  SPK II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ)   9'uncu maddesi hükümlerine uygun olarak gerçekleştirilmesine, muhtemel işlem  tutarı dikkate alındığında;  Tebliğ'in  9'uncu maddesi 2'nci  bendinde belirtilen kritelere göre hesaplanacak oranların  %5'ten fazla olacağı öngörüldüğü için SPK tarafından yetkilendirilen Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. adlı  kuruluşa değerleme yaptırılmasına ve tüm işlemlerin yürütülmesi için Yönetim Kurulu Başkanımız Aydın Ildız'ın görevlendirilmesine karar...