29 / 04 / 2024

Atlantis Yatırım, kiracısı olduğu Ataşehir'deki taşınmazı satın alacak!

Atlantis Yatırım, kiracısı olduğu Ataşehir'deki taşınmazı satın alacak!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada kiracısı olduğu Ataşehir 'deki home office olarak kullanılan daireyi satın alacağını duyurdu.



Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün yapılan yazılı açıklama; 


Yönetim kurulumuz bugün yapmış olduğu toplantıda;

merkez adresimizin bulunduğu ve kiracısı olduğumuz Örnek Mah. Ercüment Batanay Sok. İkon Zemin A No:16 Ataşehir, İstanbul adresinde bulunan taşınmazın satın alınması için çalışmaların başlatılmasına, 

sözkonusu taşınmazın  ilişkili tarafı olduğumuz Bağ Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den satın alınacak olması nedeniyle, yapılacak işlemlerin  SPK II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ)   9'uncu maddesi hükümlerine uygun olarak gerçekleştirilmesine, muhtemel işlem  tutarı dikkate alındığında;  Tebliğ'in  9'uncu maddesi 2'nci  bendinde belirtilen kritelere göre hesaplanacak oranların  %5'ten fazla olacağı öngörüldüğü için SPK tarafından yetkilendirilen Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. adlı  kuruluşa değerleme yaptırılmasına ve tüm işlemlerin yürütülmesi için Yönetim Kurulu Başkanımız Aydın Ildız'ın görevlendirilmesine karar vermiştir.



Geri Dön