29 / 04 / 2024

Ataşehir Belediyesi bütçe

Ataşehir Belediyesi bütçe

Ataşehir Belediye Meclisi’nin 15 Ekim 2015 Perşembe akşamı yapılan mali bütçe görüşmelerinde 2016 Mali Yılı Tahmini Bütçesi ve 2017 - 2018 Gelir-Gider Tahmini Bütçesi belirlenip, onaylandı.

Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'ye bütçe tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) toplamda 139 milyar 868 milyon TL bütçe kullandığına dikkat çekti. Kabaktepe bu bütçeyle neler yapıldığını sordu.

Ankara Büyükşehir'den Ankapark için 3.8 milyon TL bütçe!

ABB, ASKİ ve EGO’nun 2021 bütçelerinin toplamı 13 milyar 345 milyon TL olarak belirlendi. ABB’nin bütçesinde şu anda kapalı olan Ankapark’a 4 ayrı kalemde 3 milyon 850 bin TL bütçe ayrıldı. 

Bütçe uygulama sonuçları açıklandı!

Bütçe gelirleri ekim ayında 92,8 milyar lira, giderleri 97,7 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe ekimde 4,9 milyar lira, ocak-ekim döneminde de 145,5 milyar lira açık verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Muhtarlara emlak vergisinden bütçe ayrılsın!

Ankara'da kadın muhtarlarla biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında muhtarlara emlak vergisinden bütçe verilmesi gerektiğini dile getirdi.

İstihdam teşvikine ilişkin kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi!

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Vergi borcu yapılandırması maddesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi!

Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, Katma Değer Vergisi (KDV), Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borcu yapılandırmasına ilişkin madde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

ABD'nin bütçe açığı 2020 mali yılında 3.1 trilyon dolarla rekor seviyeye ulaştı!

ABD federal hükümetinin bütçe açığı, 2020 mali yılında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle toplam 3.1 trilyon dolarlık rekor seviyeye ulaştı.

Bütçe eylülde 29.7 milyar lira açık verdi!

Bütçe gelirleri eylül ayında 78.9 milyar lira, giderleri 108.6 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe eylülde 29.7 milyar lira, ocak-eylül döneminde de 140.6 milyar lira açık verdi.

2021 yılı bütçe büyüklüğü 1.3 trilyon TL!

2021’de bütçe giderleri 1 trilyon 346 milyar TL, bütçe gelirleri de 1 trilyon 101 milyar TL öngörüldü.

CHP’den Kanal İstanbul paylaşımı: Bu bütçe ile İstanbul'un riskli yapı sorunu çözülebilir!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Kanal İstanbul Projesi’ne ayrılan bütçe ile neler yapılabileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı...

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

Almanya'nın 6 aylık bütçe açığı 51,6 milyar avro oldu!

Almanya’da federal devlet, eyaletler ve belediyeleri kapsayan “bütçe açığı” yılın ilk yarısında 51,6 avro oldu.

Kocaeli’de kentsel çalışmalara 10 milyar TL bütçe ayrıldı!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada, "Kocaeli’de kentsel çalışmalara 10 milyar TL bütçe ayrıldı" dedi.

Ataşehir Belediyesi bütçe Haberi

Ataşehir Belediyesi bütçe


Ataşehir Belediyesi 2016 Mali Yılı Tahmini Bütçesi ve 2017-2018 Gelir-Gider Tahmini Bütçesi belirlenip, onaylandı.

Ataşehir Belediye Meclisi’nin 15 Ekim Perşembe akşamı yapılan mali bütçe görüşmelerinde, 2016 yılı bütçesi 380 Milyon Türk Lirası olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Bütçe görüşmeleri ile ilgili mecliste konuşan Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili İlhami Yılmaz, “Bir gece yarısı operasyonuyla birlikte Ataşehir’in en gözde yeri olan Ataşehir Finans Merkezi, yani şimdiki adıyla Uluslararası İstanbul Finans Merkezi olarak değiştirilen alan, Ataşehir sınırlarından alınarak Ümraniye ilçe sınırlarına bağlanmasıyla birlikte bütçemiz açısından önemli ölçüde gelir kaybına uğradık” dedi.

Konuşmasına, Ataşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayındaki son toplantısı olması sebebiyle, Cumhuriyet’in 92’nci yılını kutlayarak başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesine, ülkemizde ve dünyada...