04 / 05 / 2024

ataşehir belediyesi eğitimleri

ataşehir belediyesi eğitimleri

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Ataşehir projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ataşehir Belediyesi tarafından projenin onaylandığı ve ruhsat işlemlerinin yürütüldüğü bildirildi. İşte DAP Ataşehir ile ilgili merak edilenler...

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Ataşehir'de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Ataşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çekilişle 36 gecekondu sahibini Atapark Konutları’ndaki yeni evlerine kavuşturdu...

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

Ataşehir Mimar Sinan mahallesine yeni muhtarlık binası!

Ataşehir'de yer alan Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 14.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan arsayı satıyor. İhale 25 Ekim'de yer alacak...

ataşehir belediyesi eğitimleri Haberi

ataşehir belediyesi eğitimleri


Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (Ataşehir AKOM) ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Öğrencilere yönelik hazırlanan uygun eğitimler ile afetlerin ilk 72 saatine hazırlıklı olmaları için afete hazırlık kültürünün, afet ve afet gönüllülük bilincinin oluşturulması amaçlanıyor.  

Yaşadıkları mekanda afet öncesi ve sonrasında doğru davranış şekilleri ile alabilecekleri temel önlemlere ilişkin bilgi ve beceri kazandırılmasını da hedefleyen eğitimlerde; afet ve acil durum planlarının hazırlanması ile uygulanmasına yönelik bilgilendirme yapılarak okulların afete hazır hale getirilmesi arzulanıyor.

Eğitimlerin sonunda öğrencilere “Afet Bilinci ve Önlemler Kitapçığı” dağıtıldı.



Ataşehir...