14 / 05 / 2024

ataşehir belediyesi iletişim

ataşehir belediyesi iletişim

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri sonrası kurulan Ataşehir Belediyesi kendi sahibi olduğu yeni hizmet binasına taşındı

Ataşehir Belediyesi çöpten İstanbul manzarası yapacak!

Çocuklarımızın ellerinde at(t)ıklarımız tablolara dönüşüyor sloganı ile çevre bilincini oluşturma yönünde proje oluşturan Ataşehir Belediyesi, atık malzemelerin toplumsal sorunlarda kullanabileceğini göstermeyi hedefliyor

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Eston Şehir Mahallem iletişim!

Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede hemen teslim son daireler bulunuyor. 

Ataşehir Belediyesi, arsalarını satışa çıkardı!

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin borcu 298 milyon liraya kadar yükseldi. Son dönemde işten çıkarılan 114 taşeron işçinin eylem yaptığı Ataşehir Belediyesi, borç açığını kapatmak için arsaları satışa çıkardı.

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi davası ne durumda?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalarlardaki son durum hakkında açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında ne durumda?

Ataşehir Belediyesi tarafından Vakıf GYO'dan talep edilen emlak vergisinin iptali için açılan davaya ilişkin, bozma kararı doğrultusunda yeni bir karar oluşturularak tebliğ edildi ancak temyiz yoluna gidilmedi.

ataşehir belediyesi iletişim Haberi

ataşehir belediyesi iletişim


29 Mart 2009 Yerel Seçimleri sonrası kurulan Ataşehir Belediyesi kendi sahibi olduğu yeni hizmet binasına taşındı. Küçükbakkalköy Mahallesi’ndeki ana hizmet binasında, Batı Ataşehir’deki ek hizmet binasında ve Atatürk Mahallesi’ndeki Kriz Merkezi’nde bulunan birimler yeni binada artık bir arada olacaklar.  

Barbaros Mahallesi Şebboy Sokak No4/A adresindeki yeni bina, 5 katı zemin altında olmak üzere toplam 14 kattan oluşuyor. Toplam 32 bin metrekarelik kullanım alanına sahip Akıllı Belediye Hizmet Binası;

300 kişilik konferans salonuna, 400 araçlık otoparka ve 3 adet asansöre sahip.

Ataşehirlilerin kendilerine yakışan bir hizmet binasına kavuştuklarını belirten Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Ataşehirli vatandaşlarımız, farklı binalarda hizmet veren belediye müdürlüklerimize artık tek bir merkezde, kolayca ulaşabilecek. Son teknoloji ile donatılan belediye binamız sayesinde vatandaşlarımız daha hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmete ulaşacaklar”...