04 / 05 / 2024

Ataşehir Belediyesi inşaat ruhsatı

Ataşehir Belediyesi inşaat ruhsatı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Ataşehir'de bir inşaatta imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin ilçedeki inşaatta imar yolsuzluğuna izin vermesi yönündeki iddialar nedeniyle İstanbul Valiliği harekete geçti. Valilik konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı'na başvurdu. 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Cemalettin Öztürk, bugünkü yazısında ''Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında gelinen son durumu'' kaleme aldı. İşte o yazı...

Ataşehir Belediyesi inşaat ruhsatı Haberi

Ataşehir Belediyesi inşaat ruhsatı

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

Uzun yıllardır imar sorunu yaşayan Yenisahra ve Barbaros mahallerinin, 1/5000 Ölçekli Revizyon İmar Planı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısında onaylanmıştı.

Ataşehir Belediyesi, bu onayın ardından "1/1000 Ölçekli Yenisahra ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı" ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Belediye Başkanlığı Konferans Salonu'nda Yenisahra ile Barbaros mahalleli vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Başkan Battal İlgezdi, konu hakkında hem vatandaşlara detaylı bilgi verdi hem de sorularını tek tek cevaplandırdı.

Senelerdir beklenen planların nihayet sonuçlandığını belirten Başkan İlgezdi, "Yenisahra ve Barbaros halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bu sürecin başından itibaren söylediğim gibi bu planların yıllar önce yapılması...