12 / 05 / 2024

Ataşehir Belediyesi yeşil alan vurgunu

Ataşehir Belediyesi yeşil alan vurgunu

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Ataşehir'de bir inşaatta imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin ilçedeki inşaatta imar yolsuzluğuna izin vermesi yönündeki iddialar nedeniyle İstanbul Valiliği harekete geçti. Valilik konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı'na başvurdu. 

Ataşehir Belediyesi'nden 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi 2268 ada 1 parselde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL'ye satıyor...

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

Gaziantep Büyükşehir'e yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Hizmet Binası’na verilen Yeşil Bina Sertifikası’nı teslim aldı.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

CHP’li belediyede yeşil alan vurgunu!

CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin İmar Komisyonu Başkanı ile Meclis Üyesi’nin, imar planında ‘yeşil alan’ olarak görünen kendilerine ait arsaları usulsüz olarak turizm ve ticaret alanına çevirerek milyonluk rant elde ettiği ortaya çıktı.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 14.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan arsayı satıyor. İhale 25 Ekim'de yer alacak...

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi yeşil alan vurgunu Haberi

Ataşehir Belediyesi yeşil alan vurgunu

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

Sabah Gazetesi’nin 12.11.2018 tarihli nüshasında “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu” başlığıyla yer verilen, daha sonra da internet haber sayfaları, tv yayınları ve sosyal medya aracılığıyla yayılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

İlgili haberde; belediyemiz ve belediyemiz imar komisyonu başkanı ile bir meclis üyesi hakkında evrakta sahtecilik yoluyla kendilerine ve yakın akrabalarına ait yeşil alanları imara açarak turizm ve ticaret alanına aldıkları iddiası tamamen asılsızdır.

Yasal olarak 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları Büyükşehir Belediyesi tarafından, 1/1000 ölçekli Nazım İmar Planları ise İlçe Belediyeleri tarafından yapılmaktadır. İBB tarafından hazırlanan ve kabul edilen 21.12.2015 tarihli Nazım İmar Planında bahsi geçen alan zaten “Ticaret+ Konut Alanı” olarak planlanmıştır. Yasa gereği Belediyemizce hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama...