22 / 05 / 2024

Ataşehir değer artışı

Ataşehir değer artışı

Ataşehir 10 yılda gayrimenkulde hızla değer kazandı. İstanbul Finans Merkezi’nin komşusu olan ilçede konut fiyatları ortalama metrekare 4 bin 800 lirayı geçti. 

Başakşehir'de arsa fiyatları sürekli artıyor!

Kanal İstanbul’dan büyük ulaşım yatırımlarına, TOKİ’nin önemli park yatırımından şehir hastanelerine kadar bir çok projenin hayata geçirildiği Başakşehir değer artışı yaşıyor. 

Ispartakule-Bahçeşehir markalı konutta değer artış şampiyonu oldu!

Markalı konut projelerinde 2016 yılında en fazla değeri artan bölge Ispartakule-Bahçeşehir oldu. Rapora göre ise en az değer artışının ise Zekeriyaköy’de gerçekleşti.

Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı!

Ataşehir’de Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, derede süren ıslah çalışmaları çerçevesinde yıkıldı. Vatandaşların bir kısmı yıkıma tepki gösterirken, bazılarının da yıkılan binaların demirlerini toplamaya çalıştıkları görüldü.

Nidakule Ataşehir'de dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Finans Merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen A+ofis projesi Nidakule Ataşehir projesinde yer alan 21 dükkan 19 Aralık Cumartesi günü saat 11:00'da açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

Ataşehir'de yeni iş ve yeni hayat merkezi: Ağaoğlu My Newwork!

Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında önemli bir yer tutan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi ile birlikte özellikle Ataşehir 'de ofis talebi de önemli bir artış göstermeye başladı.

Ağaoğlu My New Work İstanbul Ataşehir'de yükseliyor!

Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında önemli bir yer tutan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi ile birlikte özellikle Ataşehir'de ofis talebi de önemli bir artış göstermeye başladı.

Ataşehir'de ilan sayılarında artış yaşandı!

Emlak yatırımının en popüler bölgelerinden Ataşehir’de satılık konut ve ticari gayrimenkul fiyatlarındaki artış yatırımcıları sevindirdi. Bu bölgede ortalama metrekare fiyatı şu anda 3 bin 914 liraya ulaşmış durumda.

Ataşehir'de depreme ne kadar hazırlıklıyız paneli düzenlenecek!

Ataşehir’de afetlere karşı hazırlık devam ediyor. Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ) tarafından Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Depreme Ne Kadar Hazırlıklıyız” konulu panel düzenleniyor...

Yüksel Studio Ataşehir'de Osel Art Yapı tarafından inşa ediliyor! Yeni proje!

Osel Art Yapı imzasını taşıyan Yüksel Studio Ataşehir projesinin tamamında stüdyo daireler bulunuyor. 193 konutluk Yüksel Studio Ataşehir projesinde satışlar 2 - 3 ay sonra başlayacak...

Terra Ataşehir'de dönüşüm başladı!

KENT Art İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Terra Ataşehir 27 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 210 konut ve 3.100 metrekarelik ticari alan inşaatı planlanıyor.

Terra Ataşehir 'de dönüşüm başladı!

Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Şantiye alanında düzenlenen törenle birlikte yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat, projesini istanbul'un fınans merkezi Şerifali-Ataşehir bölgesinde hayata geçiriyor.

Terra Ataşehir’de dönüşüm başladı!

İstanbul’un önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri Terra Ataşehir’de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Kent Art İnşaat, kentsel dönüşüm sürecinde örnek niteliğinde bir projeyi hayata geçiriyor...

Trendist Ataşehir'de satışta olan daire sayısı 300'e çıkartıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi gördüğü yoğun ilgi nedeniyle lansman sürecinde satışa sunduğu konut sayısını artırdı. Prıojenin satışta olan daire sayısı 300' eçıktı..

Ataşehir değer artışı Haberi

Ataşehir değer artışı

Değer artışını istikrarlı bir şekilde sürdüren Ataşehir'de konut fiyatları ortalama 4 bin 800 lirayı geçti. Bölgesel olarak ortalamanın 7 bin lirayı aştığı merkezler de var.

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre; İstanbul’da düzenli alt ve üst yapısıyla dikkat çeken ilçe olan Ataşehir, değerlenmeye devam ediyor. 

Nitelikli ofis ve konutlarıyla beyaz yakalı için önemli bir yaşam merkezi haline de gelen Ataşehir, özellikle son 10 yılda büyük bir yatırım hareketliliği yaşadı. Bölgedeki yatırımlar sürerken, yeni ve güçlü bir değer artışı için İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinin adı bile yetti. 

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Baran Alphan, “Önemli ulaşım akslarının kesişim noktasında yer alan ilçe, İstanbul hatta Türkiye için oldukça önemli olan D-100 ve TEM Karayolları ile çevrilidir. Bölgeye olan...