04 / 05 / 2024

Trendist Ataşehir'de satışta olan daire sayısı 300'e çıkartıldı!

Trendist Ataşehir'de satışta olan daire sayısı 300'e çıkartıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi gördüğü yoğun ilgi nedeniyle lansman sürecinde satışa sunduğu konut sayısını artırdı. Prıojenin satışta olan daire sayısı 300' eçıktı..



K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi gördüğü yoğun ilgi nedeniyle lansman sürecinde satışa sunduğu konut sayısını artırdı. Lansman fiyatlarıyla satışa sunulan 100 konut rakamına 200 daire daha ekleyerek 300'e yükseltildi. Lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle 'Tüm Zamanların Projesi' olarak tasarlanan Trendist Ataşehir, lansman döneminde yoğun ilgiyle karşılandı. İki hafta içinde lansman kapsamında avantajlı fiyatlarla satışa sunulan 100 dairenin satışı tamamlandı. K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir gösterilen bu yoğun ilgi üzerine avantajlı lansman fiyatlarıyla satışa sunulan daire sayısını arttırdı. Trendist Ataşehir projesinde 200 adet daire daha lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. 


250 bin TL'den başlıyor Projeyle ilgili bilgi veren K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaduman "85 dairemizi daha lansman fiyatlarıyla satışa sunacağız" dedi. Lansman sürecinde metrekare fiyatları 3 bin 850 TL'den başlayan Trendist Ataşehir'de daire fiyatları 250 bin TL ile 872 bin TL arasında değişiyor. Katma değer vergisi oranının yüzde 1 olduğu projenin 2015 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor. 


Star Gazetesi Emlak Eki


Geri Dön