21 / 05 / 2024

Ataşehir eeğitim

Ataşehir eeğitim

Ataşehir’de afet eğitimleri devam ediyor. Arama Kurtarma Derneği ( AKUT ) tarafından verilen eğitimlere Ataşehir Belediyesi Zabıta, Temizlik ve de Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Ataşehir Belediyesi 17 okulu onardı!

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi’nin eğitime ve eğitim kurumlarına katkı sağlamaya her zaman devam edeceğini söyledi.

Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu ne zaman açılacak?

Doğa Koleji bilim okullarının arasına yenisini ekliyor. 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde açılacak olan yeni bilim okulu Ataşehir'de yer alıyor. Bilim okulunda 40 derslik bulunuyor.

Ataşehir'de Atık Pil Toplama Yarışması yeniden başlıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası gördüğü ilgi üzerine yeni eğitim-öğretim yılında yeniden başlıyor. Atık pil toplama makinelerine atılan her pil karşılığında 10 puan değerinde kupon alınıyor.

Ataşehir Fenerbahçe Eğitim Kurumları, Milli Emlak'tan satılıyor!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nı satışa sundu. Kurumun toplam değeri 70 milyon 78 bin 508 TL olarak belirlendi.

Ataşehir’in okulları temizleniyor!

Ataşehir Belediyesi 2014-2015 eğitim öğretim dönemi öncesi ilçedeki okulların çevre bakımı ve temizliğini yaparak, öğrencilerin temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim almaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Ataşehir’de 25 atık pil toplama makinesi doğanın hizmetinde!

Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası gördüğü ilgi üzerine yeni eğitim-öğretim yılında yeniden başlıyor. Ataşehir’de 25 atık pil toplama makinesi doğanın hizmetine sunuldu...

Ataşehir’in ilk yükseköğretim kurumu törenle açıldı!

Ataşehir’in ilk yükseköğretim kurumu olma özelliğine sahip Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun açılışı il ve ilçe protokolünün yanı sıra, iş ve eğitim dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi...

Ataşehir Finans Merkezi ihalesi resmen Ağaoğlu'nun!

Ataşehir Finans Merkezi ihalesi resmi olarak sonuçlandı. İhaleyi, 1 milyar 460 milyon TL'lik en yüksek teklifle Ağaoğlu Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş aldı...

Dünya çocukları 2. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali'nde buluşuyor!

Ataşehir Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 2. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali, 20–25 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Ataşehir'de okullar ders saatleri dışında mesleki eğitim alanı oluyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle hazırlanan “Okullar Hayat Olsun” projesinin Ataşehir ayağı imzalanan protokolle hayat buluyor

Ataşehir Belediyesi eğitim yılı öncesi okulları boyadı!

Yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce ilçedeki okulların bakım-onarım işlerine katkı sağlayan Ataşehir Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okullara ücretsiz boya yardımında bulundu

Ataşehir eeğitim Haberi

Ataşehir eeğitim

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ile Ataşehir Belediyesi Akut Eğitim ve Araştırma Enstitüsü işbirliğiyle, belediye çalışanlarına yönelik doğal afetlerden korunma, afet öncesi ve afet sırasında alınması gereken önlemler, acil durum bilgilendirme ve temel yangın konularında eğitimler devam ediyor. Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından verilen eğitimlere Ataşehir Belediyesi Zabıta, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nde beş gün süren eğitimlere katılan Ataşehir Belediyesi çalışanları aldıkları teorik eğitimleri, daha sonra uzman ekipler eşliğinde uyguladı.

Tatbikat sonrası yangın ve türleri hakkında genel bilgi alan çalışanlar, yangına müdahale ve yangın tüpünün kullanımı konusunda uygulamalı eğitime tabi tutuldu. Deprem sonrası yaralı kurtarma ve bulma konusunda verilen eğitimler sonrası uygulamalı olarak arama çalışmaları yapıldı.

İlki geçen yıl yapılan ve bu yıl da...