14 / 05 / 2024

ataşehir ilk yükseköğretim kurumu açılışı

ataşehir ilk yükseköğretim kurumu açılışı

Ataşehir’in ilk yükseköğretim kurumu olma özelliğine sahip Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun açılışı il ve ilçe protokolünün yanı sıra, iş ve eğitim dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 90 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk satış tarihi 21 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Ataşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı bugün!

Ataşehir Belediye Meclisi Mart ayının ilk toplantısını bugün saat 17:00'de gerçekleştirecek

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi!

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzasıyla yükselen projede ilk teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Ataşehir Finans Şehir Evleri fiyatları!

Ataşehir Finans Şehir Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir daire fiyatları!

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir daire fiyatları minimum 550 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı’nın inşaatı bu ay başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hattının çalışmaları bu ay başlayacak. Göztepe'de bulunan 60. Yıl Park hattın ilk durağı olacak.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı’nın ilk durağı belli oldu!

İBB tarafından 5 yıl önce 60.Yıl Parkı'na yapılması planlanan caminin yerine metro yapılacak. Metro, Göztepe – Ataşehir – Ümraniye Metro Hattı’nın ilk istasyon durağı olacak.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Avrupa Office Ataşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai’de görücüye çıktı. Artaş İnşaat İstanbul’da hayata geçirdiği 3 milyar 570 milyon dolar değerindeki 6 projesiyle katıldı...

Park Yaşam Ataşehir'de 4 ay yüzde 70 oranında satış gerçekleşti!

Park Yaşam Ataşehir projesinde, tapu resmi kayıtlarına göre; 2016 yılı ilk çeyrek döneminde Türkiye geneli en çok satılan proje oldu.

ataşehir ilk yükseköğretim kurumu açılışı Haberi

ataşehir ilk yükseköğretim kurumu açılışı

Ataşehir’in ilk yükseköğretim kurumu  olma özelliğine sahip Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun açılışı il ve ilçe protokolünün yanı sıra, iş ve eğitim dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.  Açılışta konuşan Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Mevlüt Adıgüzel,  Ataşehir Adıgüzel Üniversitesi’nin temellerini de çok yakında atacaklarını dile getirdi.


Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı tarafından, ülke ekonomisinin ve iş yaşamının ihtiyacı olan nitelikli işgücünü, çağdaş, demokrat ve analitik düşünceye sahip, sanayi ile işbirliği içinde bireyler olarak yetiştiren bir meslek yüksekokulu olmak vizyonuyla kurulan Adıgüzel Meslek Yüksekokulu törenle açıldı.


İstanbul’un en önemli finans ve yaşam merkezlerinden Ataşehir’deki ilk yükseköğretim kurumu olan  Meslek Yüksekokulu’nun açılış törenine, İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi(istinaf)...