30 / 04 / 2024

ataşehir kaçak rezidans yıkımı yapıldı mı

ataşehir kaçak rezidans yıkımı yapıldı mı

Ataşehir'de, Mustafa Sarıgül'ün oğlunun da ortak olduğu firmanın yaptığı "Maritza" adlı rezidansın giriş kısmındaki kaldırıma kadar büyütülen market ve dükkânların bulunduğu alan mühürlenme korkusuyla tıraşlandı.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Emlak Konut Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 12 arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO portföyünde bulunan İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde yer alan toplam 12 adet arsayı 7 Ocak'ta açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

Kibariye hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttı!

Ünlü şarkıcı Kibariye eşinin borçları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Kibariye’nin, hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttığı öne sürüldü.

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

İlhami Yılmaz'a kaçak yapı davası!

CHP’li Ataşehir belediyesinde Battal İlgezdi’nin yerine gelen İlhami Yılmaz hakkında da “kaçak yapıya göz yumduğu” iddiasıyla dava açıldı. 

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Ataşehir Belediyesi projelerini Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıttı!

Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

ataşehir kaçak rezidans yıkımı yapıldı mı Haberi

ataşehir kaçak rezidans yıkımı yapıldı mı

İmar, rüşvet ve rant skandallarıyla çalkalanan Ataşehir'deki kaçak rezidansta ilk yıkım gerçekleşti. Küçükbakkalköy'de Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün resmi ortağı olduğu Maritza İnşaat AŞ, 2011'de 2 bin 550 metrekarelik arsa üzerinde inşaata başladı. "Ataşehir Rezidans" ismi verilen proje, bölgenin en gözde mevkilerinden birinde yer alıyordu. İmar planlarında yüksekliğin serbest bırakıldığı alanda 18 katlı 48 daireli 6 dükkanın bulunduğu proje inşa edildi. Şirketin tanıtım sayfalarında "Türkiye'nin yeni finans merkezi olan Ataşehir'de açık/kapalı yüzme havuzu, sauna ve SPA'sı, panaromik fitness salonuyla, Adalar manzaralı, tamamı 2+1, modern bir rezidans olarak" duyurulan proje, Haziran 2012'de tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından takip edilen Maritza projesinin giriş kısmı market ve dükkanlar için ayrıldı. Binanın önündeki caddeye cephesi dönük olan...