02 / 05 / 2024

Ataşehir kapalı semt pazarı

Ataşehir kapalı semt pazarı

Ataşehir Belediyesi’nin Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş sağlıklı yaşanabilir bir kent için yaptığı Kapalı Sabit Pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Ataşehir'de plan irtibat ofisi açıldı!

Ataşehir’de daha önce Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan “Yerinde Katılımcı Planlama” ile kapalı kapılar ardında değil; halkla birlikte, vatandaşların dilekçeleri üzerine, onların taleplerini esas alan bir uygulama yapılıyor.

Adana Feke'de hizmet binası ve kapalı semt pazarı açıldı!

Belediye Ek Hizmet Binası ve Kapalı Semt Pazarı'nın açılışlarını yapmak üzere Feke'ye giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü esnafla ve halkla bir araya geldi, sohbet etti, sorun dinledi.

Ataşehir My Newwork Ağaoğlu

113 bin metrekare kapalı alana sahip olan Ataşehir My Newwork Ağaoğlu projesi, Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige'ye komşu lokasyonda hayata geçiriliyor...

Ataşehir’de Kapalı Semt Pazarı büyük ilgi görüyor!

Ataşehir Belediyesi’nin Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş sağlıklı yaşanabilir bir kent için yaptığı Kapalı Sabit Pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor.

Mahmut Çelikcan: Kültür evi, taziye evi ve kapalı semt pazarlarını yaygınlaştıracağız!

Mahmut Çelikcan: "Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet binası dışında tapulu malı yoktu. Şimdi ise 11 adet kültür evi, 11 adet taziye evi, 1 adet kültür merkezi, kapalı semt pazarı Yüreğir halkının hizmetinde" dedi

Ataşehir'de kapalı pazar alanı hizmete açıldı!

Ataşehir Belediyesi, hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini yapabilecekleri modern Kapalı Pazar alanını hizmete açtı. Kapalı Pazar alanında yer alan Semt Pazarı 5 Ocak’ta, Giyim Pazarı ise 8 Ocak’ta Ataşehirlilerle buluştu...

Ataşehir Belediyesi gayrimenkul satıyor: 54 milyon 500 bin liraya!

Ataşehir Belediye Başkanlığı Ataşehir Küçükbakkalköy 'de yer alan 13 bin 625 metrekare alana sahip açık ve kapalı spor salonu imarlı gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhale 31 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Büyükhanlı Plaza'nın havadan son görüntüleri!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen Büyükhanlı Plaza projesi 29 bin 754 metrekare kapalı alana sahip olarak yükseliyor. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat tarafından inşa edilen Büyükhanlı Plaza'da 16 bin 968 metrekare ofis alanı bulunuyor

İstanbul Ataşehir'de satılık gayrimenkul 54 milyon 500 bin TL!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy'de bulunan gayrimenkulün toplam bedeli 54 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkul 29 Ağustos 2013 tarihinde kapalı teklif usulüyle satışa çıkacak...

Kılıç İnşaat Japon Evler Ataşehir'de 96 bin TL'ye!

Kılıç İnşaat Japon Evler Ataşehir içerisinde; kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center alanı (Ekipman ve tefriş hariç), peyzaj, bölge yapısına uygun ağaçlandırma, bitkilendirme, çimlendirme işleri mevcut

Ataşehir kapalı semt pazarı Haberi

Ataşehir kapalı semt pazarı

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde 6 aydır hizmet veren Kapalı Pazar alanında Çarşamba günleri kurulan Giyim Pazarında, Ataşehirliler son moda kıyafet, ayakkabı ve aksesuar gibi ürünlere uygun fiyatlara ulaşabiliyor. Pazar günü hizmet veren Semt Pazarında ise en taze meyve, sebze gibi ihtiyaçlarını sağlık koşullarına uygun ve temiz bir şekilde karşılayabiliyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından 7 bin 500 metrekarelik alana inşa edilen Kapalı Pazar alanında vatandaşların daha çağdaş bir hizmet alması amacıyla bazı ek imkânlar da sunuluyor.

Kapalı Pazar alanında Ataşehirliler, alışveriş yorgunluğunu alanın içerisinde yer alan kafeteryada atabiliyor. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan alanda ayrıca zabıta ve sağlık birimleri, bebek bakım ünitesi, prova odası, mescid ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Cadde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini alan Kapalı Pazar, daha modern ve konforlu...